MarleenKookt.nl

7 augustus 2019
Wij zijn FAN!!! Wow, wat hebben we heerlijk gegeten, en wát een gemak! Geloof me, hier wil je meer over weten...
Het is vakantie, op mijn vrije dagen ga ik liever leuke dingen met mijn kinderen doen dan boodschappen doen en koken. En straks ná de vakantie komen er weer van die enórm drukke weken aan... wat zou het toch fijn zijn als er af en toe eens lekker, maar tóch ook vers en gezond voor me wordt gekookt. En dáár dient MarleenKookt zich aan! Is het echt zo ideaal als het klinkt? Wij hebben het getest...

Bestelgemak
Ik bekijk op MarleenKookt.nl het menu voor de komende week en het water loopt me al in de mond! Voor de volwassenen bestel ik de Portugese stoof, voor de kinderen de geroosterde kip met een zomerse salade en een feta pastei. Of we er voor €1 per stuk een toetje bij willen? Ja natuurlijk! Dus ook de bramenmousse voegen we toe aan ons virtuele winkelmandje. 

Ik reken €43 af voor 4 maaltijden (volwassen porties; in de schoolvakanties zijn de kindermaaltijden à €5 niet altijd te bestellen). De 4 toetjes bleek ik gratis te krijgen bij mijn eerste bestelling, wat aardig! Ik geef aan dat ik de maaltijden graag op dinsdag tussen 17.00 en 17.30 uur ontvang. Ik krijg al snel een bevestiging met een overzicht van mijn bestelling en de mededeling dat als mijn dinsdag toch anders zal verlopen ik tot 11 uur die dag nog kan aanpassen of zelfs afzeggen.

Bezorging
Dinsdag 14.00 uur; ik ontvang een mailtje waarin kort wordt uitgelegd wat ik kan verwachten; de maaltijden zullen in porceleinen schalen worden gebracht, deze worden opgehaald wanneer ik wil, er zullen opwarminstructies geleverd worden en de bezorgers krijgen goed betaald van Marleen dus ze verwachten geen fooi. Attent mailtje!
Dinsdag 17.05 uur: Een vriendelijke jongen belt aan en haalt twee tasjes uit zijn bakfiets. Nieuwsgierig pakken we alles uit.Op de opwarminstructie lees ik dat de Portugese stoof het langst in de oven moet, die schuif ik er dus vast in. Ondertussen dekken we de tafel en lezen we wat er zoal aan ingrediënten in de gerechten zitten. Dat klinkt veelbelovend en creatief, dit zou ik zelf allemaal nooit bedacht hebben! Aan tafel!
Veertig minuten later (als ik de magnetron had gebruikt i.p.v. de oven was het sneller geweest) zet ik de dampende schalen op tafel, hongerig geworden door de geuren vallen we aan. De stoof blijkt heerlijk vol van smaak, super goed gevuld en lekker te combineren met de rijst en groenten. De kip ik mals en smaakvol en de krieltjes erbij lekker fris door wat pesto met munt. De spinazie- feta boregi valt goed in de smaak bij mijn vegetarische dochter. De gerechten zijn verrassend, creatief en je proeft dat het vers is. Kortom; wij zijn echt DIK tevreden, zowel met het gemak als met de fantastische kwaliteit van de gerechten. Dit smaakt naar meer!!
(Wij zijn geloof ik niet de enige fans, zo is te zien aan de recensies)
Alles nog eens op een rijtje;

Ga naar Marleenkookt.nl
Stap 1: Kies je dag en bezorgtijd. Je kunt bestellen voor meerdere dagen, voor deze en komende week. Je kunt zelfs voor dezelfde dag bestellen! 
Stap 2: Bestel je maaltijd(en) Hoofdgerecht vanaf €11,85. Bestel het gerecht voor 2 personen voor €20, voor 3 personen €27,25 voor 4 personen €33
Betaal veilig met iDeal of automatische incasso. Gratis bezorging vanaf €11.
Stap 3: Warm je maaltijd op in de oven of magnetron met duidelijke opwarminstructie.

De Menu's
Elke dag kun je kiezen uit een vleesgerecht, een vegetarisch gerecht of een 'klassieker'. Daarnaast kies je of je er ook een voor- en nagerecht bij wilt bestellen. De menu's zijn creatief en zitten vol verse groenten, duurzaam gevangen vis en scharrelvlees. Álles wordt vers gemaakt, óók de bouillon en zélfs de ketchup.

Kindermaaltijden
Doordeweeks staat er altijd een speciaal kindergerecht op het menu. De porties zijn aangepast en de recepten zijn bedacht voor kinderen; er zitten veel (verstopte) groenten in! In schoolvakanties staat er een kleiner team in de keuken dus zullen deze kindermaaltijden niet altijd beschikbaar zijn.

PROBEER-korting via Kidsproof!
Wil jij Marleenkookt ook eens proberen? Vul dan KIDS5 in het promotiecodeveld. Hiermee krijg je €5 korting op je eerste bestelling bij MarleenKookt!

Kadobon
Zijn je vrienden altijd zo druk? Wil je je ouders bedanken voor het oppassen? Is je vriendin net bevallen van haar derde kind? Geef ze een lekkere maaltijd kado! Je kunt online gemakkelijk een kadobon bestellen waarmee iemand anders een bestelling kan plaatsen!