#Puberproof Theatervoorstellingen

3 oktober 2019
De 'Young Adults' van de Stadsschouwburg hebben een te gek programma voor tieners samengesteld!
Stadsschouwburg Haarlem heeft regelmatig toffe voorstellingen voor de doelgroep 12+. Een groep 'Young Adults' van 12- 20 jaar denkt mee en adviseert over de programmering. Doel van deze young adults én van de Stadsschouwburg is om jongeren te laten zien hoeveel er voor hen te zien is in de theaters.

Zoekt jouw tiener iets leuks om samen met jou of met een groepje vrienden te doen? Adviseer ze eens een van deze voorstellingen!

- Cabarestafette; Drie aanstormende talenten, ieder met een eigen stijl, maken er samen met Pica DJ en DJ Skipper een leuke avond van!
6 November, 20.15 uur, Prijs vanaf €11

- Comedytrain on tour: Gevestigde namen en aanstormend talent; allemaal doen ze hun best om jou te laten schudden van het lachten! 
9 December 20.15 uur, Prijs vanaf €18

- The Ruggeds; Ze dansten in een clip van Justin Bieber, maar nu zijn deze breakdance toppers in Haarlem! 
30 November, 20.15 uur, Prijs vanaf €16

En nu iets heel anders... en écht niet geschikt voor te jonge kinderen, maar een beetje flinke puber wil hiervoor wel naar het theater komen... (Check zelf even vooraf het filmpje om te zien of het niet te heftig is voor je kind!)

- Horror; De maker van dit griezelige en lugubere stuk was zelf als puber enorm fan van dit genre. Nu sleept hij jou mee in een duistere wereld!
22 Oktober, 20.15 uur, Prijs vanaf €21

Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod voor tieners, pubers, young adults of hoe jij die lieve slungel thuis ook noemt...
Het volledige programma zie je op de website van de Stadsschouwburg en Philharmonie!

Met jongere kinderen naar het theater?
Lees in onze theaterspecial welke voorstellingen leuk zijn om met kinderen van 2 tot 12 te bezoeken!