Wat een leuke app!

1 september 2019
Heb jij ook zo'n 'schermklever' thuis? Maak er gebruik van; met dit leuke augmented reality spel leren kinderen spelenderwijs omgaan met geld!
https://youtu.be/915f1ApNaK4 Zakgeld, een heitje voor een karweitje, een extraatje voor een goed rapport... het draagt allemaal bij aan een goede financiële opvoeding. Kinderen leren op deze manier goed de waarde van geld kennen en kunnen zelf bepalen waaraan ze hun geld uitgeven. De één zal het geld direct willen uitgeven, maar anderen willen misschien wel sparen voor iets groots of voor 'later'?

In het augmented reality spel van Rabobank verdienen kinderen op de telefoon of tablet 'pegels' (virtueel geld) door goed voor het diertje PinPin te zorgen. Op deze manier kunnen zij oefenen met het verdienen en en uitgeven van geld, voordat zij dat met hun echte geld gaan doen!

De app is er voor iedereen gratis te downloaden, ook als je geen Rabobank rekening hebt! Heb je wel een Rabobank rekening, dan heb je de mogelijkheid om de app te koppelen aan je bankrekening. Zo kunnen kinderen zien hoeveel geld ze hebben en bijhouden waarvoor ze willen sparen. Ouders kunnen meekijken in het 'oudergedeelte' van in de app.

Maak de waarde van geld tastbaar met Rabo PinPin! Download de app gratis in de App Store of via de Google Play Store.

Veel speelplezier!