Kids Adventure Week 2018!

25 april 2018
De leukste week voor kids speelt zich de eerste week van de meivakantie af in Zandvoort; kinderen hebben het voor het zeggen tijdens de Kids Adventure Week!
Een kinder activiteitenweek onder leiding van een kinderburgemeester!
Milo Lunstroo heeft het van 27 april t/m 5 mei voor het zeggen in Zandvoort. Hij is dan namelijk de kinderburgemeester van het dorp! De tienjarige liet tijdens zijn 'sollicitatie' duidelijk merken dat hij buiten spelen erg belangrijk vindt en graag anderen kinderen wil stimuleren meer naar buiten te gaan. En laat buiten spelen nu een van de hoofddoelen zijn van de Kids Adventure Week!

Op 27 april, Koningsdag, om 11.40 uur wordt Milo officieel geïnstalleerd op het Raadhuisplein om vervolgens meteen zijn eerste officiële taak als Kinderburgemeester uit te voeren: het openen van de Kinderspelen tijdens Koningsdag. Op zaterdag 28 april opent Milo officieel de Kids Adventure Week.

Elke dag zijn er tal van toffe activiteiten op verschillende plekken in het dorp. Wij noemen slechts enkele highlights, maar houd vooral de site van Zandvoort Marketing in de gaten om de laatste toevoegingen aan het programma te zien. Veel van de activiteiten worden door, of in samenwerking met, Zandvoortse ondernemers georganiseerd. Om alles in goede banen te leiden, is aanmelding voor sommige van de activiteiten noodzakelijk. 


Wat is er te doen deze week?
Enkele van de gave activiteiten
, waarvoor je je voor de meeste wel even moet aanmelden, zijn:

Zaterdag 28 april: Workshop natuurfotografie door het FOAM (fotografiemuseum Amsterdam), Golfsurfles door First Wave of de Segtours indoor callenge
Zondag 29 april: Leer golfsurfen van de Kids Surf Academy, Timmer een bootje bij Ahoi, bezoek het heldenplein met alle hulpdiensten!
Maandag 30 april: Een journalist leert je in 2 uur een leuk stukje voor de krant te schrijven, of kom een mooie mok versieren (moederdag?)




Dinsdag 1 mei: Maak een lekkere funshake, volg een workshop portretfotografie door FOAM, versier een lekkere wafel
Woensdag 2 mei: Anti-slip demo van BMW Driving Exprience Slotemakers, Bootje timmeren bij Ahoi, knutselen met natuurlijke materialen, workshop handletteren
Donderdag 3 mei: Workshop graffiti spuiten of 3D tekenen, Funshake maken , excursies in de duinen





Vrijdag 4 mei draait de film; 'Snuf de hond in oorlogstijd’
Zaterdag 5 mei: Maak een wandeling met een gids langs de bunkers in de Amsterdamse waterleidingduinen, Zoek de verklede 'vossen' van de vossenjacht en... je kunt karten over de boulevard!




Kom zeker een (of meer) dagje langs om mee te doen aan alle leuke, stoere, sportieve en creatieven activiteiten!
Klik door naar de website voor meer informatie en geef je op voor de workshops van je keus!