ARTIS is Jarig en trakteertTerug naar het overzicht

ARTIS bestaat 185 jaar; dus tijd voor een feestje en een traktatie! Met veel leuke activiteiten!
ARTIS bestaat 185 jaar! En dat wordt de hele maand mei gevierd met leuke activiteiten!

En ARTIS trakteert! In de maand mei kun je met je ARTIS ticket ook gratis ARTIS-Micropia en het ARTIS-Groote Museum bezoeken. 

In de meivakantie en in de hele maand mei zijn er heel veel leuke activiteiten gepland:ARTIS-Park


Omring je door fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen of bekijk de zebra's, giraffen en koedoes op de Savanne. Laat je verrassen door de eeuwenoude bomen en vele planten.
In de meivakantie zijn dagelijks dierverzorgers die vertellen over de dieren die ze verzorgen in 'de dierenverzorger vertelt'. En jij kunt ze alles vragen! Kom alles te weten over de olifanten, de zeeleeuwen de vale gieren en nog veel meer dieren!

De hele maand mei kun je mee met de belevingswandeling. Ga op ontdekkingstocht in de oudste dierentuin van Nederland. Spring je mee de toekomst in?

ARTIS-Micropia


Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Ze zitten op je, ze zitten in je, en jij alleen hebt er al meer dan honderdduizend miljard....microben! In Micropia worden ze zichtbaar.
De laboranten onderhouden alle microben en microdiertjes in Micropia. In de meivakantie kun jij ze al je vragen stellen ihn 'de laborant vertelt'!

ARTIS-Groote Museum


Waarom besta jij? Waar kom je vandaan? Wat maakt jou tot jou? En wat maakt jou anders dan een gorilla, of een bosviooltje? Bén je wel zo anders? Vragen heb je in alle soorten en maten. Je hebt kleine vragen en hele grote vragen. Vragen stellen is het mooiste wat er is. Kom met je vragen naar het Groote Museum.

Bekijk wat er allemaal te doen is per dag, klik door via de roze button.

Artis

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna weer schaatsen!

Bijna weer schaatsen!

De ijsbaan gaat al bijna weer open en dat betekent dat ook de schaatslessen van Kras Sport weer van start gaan!

Geef je kind nu vast op voor deze heerlijke wintersport.

Bekijk lestijden