Rijles bij Ponyclub OllieTerug naar het overzicht

Boerderij De Ettingen

Oude Notweg 1
2065 AA Haarlemmerliede
Openingstijden Zie de website voor lesdagen- en tijden Prijs 45 minuten groepsles €15 per losse les of €121,50 per 10-rittenkaart. Een half uur privé-les €25
Een gezellige, kleinschalige ponyclub waar kinderen vanaf 4 jaar ponyrijles kunnen volgen.
Kom op boerderij de Ettingen, bij Ponyclub Ollie, op een gezellige manier kennis maken met de verzorging van een pony en natuurlijk het rijden. Neem gelijk een kijkje bij de andere dieren. 
Er zijn koeien, kalfjes, kippen, konijntjes en cavia’s welke naar hartelust geaaid mogen worden, maar er mag ook lekker worden gesprongen op de trampoline en gespeeld worden met de skelters.

De boerderij is een biologisch bedrijf, dat betekent dat ook de pony's op een zo natuurlijk mogelijke manier gehouden worden. Dus niet eenzaam in kleine stallen, maar zoveel mogelijk buiten en met elkaar!

De rijlessen
Aan de zadels zit een handvat, zodat de kinderen zich kunnen vasthouden en zich daardoor veiliger en zekerder voelen. De ponyclub heeft een goed gedraineerde rijbak. Claudia geeft lessen aan zowel beginnende-als gevorderde ruitertjes, en ook 'speciale' kinderen, die extra individuele aandacht nodig hebben, zijn van harte welkom!

Enige benodigdheden zijn een stretch-achtige broek / legging en een paar (regen-) laarzen of schoenen met een duidelijke hak eronder.

Wil jij een keer een les volgen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een proefles. Klik voor voorwaarden en meer informatie door naar de website of mail de ponyclub direct.

Ponyclub Ollie organiseert ook regelmatig leuke activiteiten zoals dagkampen en zadelcursussen! Houd daarvoor de uitagenda in de gaten!

Blogs & filmpjesAlle blogs