Boerderij Zorgvrij open!Terug naar het overzicht

De informatieboerderij en speeltuin kunnen weer bezoekers ontvangen!
Goed nieuws! Na een lange tijd gesloten te zijn geweest gaan de deuren van boerderij Zorgvrij weer open. Vanaf woensdag 9 juni zijn bezoekers weer van harte welkom op de boerderij. Kom vanaf die dag weer naar binnen om te spelen of je gevonden Happy Stone in te leveren. Voor de eerste bezoekers is er een leuk zomers presentje af te halen bij de informatiebalie.

Boerderij in Spaarnwoude

Boerderij Zorgvrij is het informatiecentrum voor het recreatiegebied Spaarnwoude. Daarnaast is het een agrarisch bedrijf waar je meedoet aan tal van activiteiten om het leven op en rond de boerderij mee te maken. Rondom de boerderij is ook van alles te doen.

Wat is er te doen bij Boerderij Zorgvrij?

In het uilenbos kun je lekker wandelen. Ontdek ook de weertuin, geurtuin, moestuin en speeltuin bij de boerderij! Het spinnenbos biedt alle ruimte om op een avontuurlijke manier urenlang te spelen. In het bos staan wilgenhutten, zijn tunnels van wilgen en klimtoestellen met touwen. Je kunt zelf een hut bouwen of via stapstenen door een moeras lopen. Het bos is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Er zijn, tegen betaling, 3 verschillende leuke speurtochten te doen en de boerderij organiseert regelmatig leuke knutselactiviteiten.

Kijk voor meer informatie op de website via de website button.

Boerderij Zorgvrij

Genieweg 50
1981 LN Velsen Zuid
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beweegkamp in de zomer

Beweegkamp in de zomer

Een gevarieerd programma waarbij alle populaire sporten, maar óók nieuwe 'trend' sporten aan bod komen. De Sport5Daagse is een fantastisch zomerkamp van Sportfever voor sportieve kinderen!

Lees meer