Japanse sprookjes 7+Terug naar het overzicht

Een avontuurlijke voorstelling midden in het bos over de kracht en de schoonheid van de natuur.

Voorstelling in het bos van Caprera

Welkom in het magische bos van Caprera. Hier wonen de Kami: natuurgeesten van bomen, planten, dieren en mensen. Ze zitten diep verscholen en laten zich bijna nooit zien. Maar als je ze weet te vinden, kunnen ze je oeroude verhalen vertellen. De rondreizende bossjamaan Koele Bries is je gids. Hij kent elke boom op zijn duimpje en weet altijd de weg. Hij luistert naar de bladeren, bespiedt de wilde dieren en ruikt aan de wind.

Kom mee op avontuur met Koele Bries. Trek je avonturenlaarzen of verhaalsandalen aan en ga mee op pad door Caprera, op zoek naar de Kami. Lukt het jullie om ze te vinden? En te verleiden hun verhalen te delen?


Japanse sprookjes

Japanse sprookjes dompelt je onder in de verhalen van het bos. Struin langs de bomen en woel met je voeten in de aarde. Sluit vriendschap met een regenworm en ontdek wat de overeenkomsten zijn tussen jouw leraar en een plant. Geniet met familie en vrienden van spannende sprookjes onder leiding van de enige echte Koele Bries. De theatermakers lieten zich voor Japanse Sprookjes inspireren door de Japanse cultuur en natuur. Regisseur Jessie L’Herminez tekent voor een betoverende voorstelling waarin mysterieuze figuren je meenemen op een ontdekkingstocht door het bos van Caprera.


Deze voorstelling is een samenwerking van Toneelschuur Producties, Theater Caprera en de Toneelmakerij.
De voorstelling is op verschillende data in juni en juli te zien. Klik door naar de website van Caprera om je kaartjes te reserveren!

Caprera Openluchttheater

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal
Prijs €13,50 voor kinderen tot 12 jaar en €16,50 voor volwassenen Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier een filmfeestje!

Vier een filmfeestje!

Een verjaardag vieren bij Pathé Haarlem is leuk! De jarige en de gasten worden persoonlijk ontvangen, de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Ook de stoel van de jarige Job of Jet is extra feestelijk aangekleed!

Vraag een filmfeestje aan!