Huis uit... museum in!Terug naar het overzicht

Het Frans Hals Museum is per 1 juni weer geopend. Kom je ook op bezoek?
Maak jij weleens een selfie of een groepsfoto? Vroeger werden die portretten helemaal geschilderd, en Frans Hals was daar steengoed in! Hij zette allerlei types voor zijn schildersezel. Check het zelf in het Frans Hals Museum.

De opdrachten uit het gratis familieboekje en de tekenopdracht voor thuis maken je bezoek aan Frans Hals extra leuk! En voor grote mensen die echt alles willen weten is er een gratis audiotour. 


Foto's: Mo Schalkx


Kinderen, neem je (groot)ouders mee naar het museum!

Vanwege Coronamaatregelen is er momenteel in het museum minder te doen dan je gewend bent. Frans Hals heeft helaas zijn tekenwerkplaats tijdelijk moeten sluiten. Wat kan er wel? Pak een familieboekje bij de balie en ontdek samen de tentoonstelling Haarlemse Helden. Andere Meesters. Neem aan het eind van je bezoek een tekenvel mee en maak thuis je eigen portret. Deel ‘m online met #FransHalsMuseum en laat Frans zien wat voor kunstenaar jij bent! Aanvullende maatregelen vind je op de website van het museum.

Klik door naar de website via de roze (web)site button!

Frans Hals Museum

Groot Heiligland 62
2011 ES Haarlem
Openingstijden Dins-zat 10.00-17.00 uur
Zon 12.00- 17.00 uur
Prijs Kinderen t/m 18 jaar gratis, volwassenen €15 (geeft toegang aan beide locaties) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fantastische speeltuin!

Fantastische speeltuin!

Dé plek waar je niet onder het zomervakantiegevoel uit komt, gewoon op fietsafstand!

Lekker eten, drinken, en vooral; héél veel spelen!

Naar dit paradijsje!