Voorjaarsvakantie aanrader!Terug naar het overzicht

Frans Hals Museum

Groot Heiligland 62
2011 ES Haarlem
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
De Vieze Vuile Verteltour, de Workshop Discodip en de Familietours; deze vakantie in het Frans Hals!
Tijdens de voorjaarsvakantie moet je zeker een keer een bezoekje brengen aan het Frans Hals Museum, er wordt hier namelijk ontzettend veel leuks georganiseerd!

Vieze Vuile Verteltour (10+)
Ben je niet gauw bang, en houd je wel van smerige verhalen? Dan móet je mee op de vieze, vuile verteltour! Tijdens deze rondleiding hoor je in een uurtje de allervieste, vuilste verhalen bij schilderijen in het museum. Van rottende kazen tot gekielhaalde piraten, en alles daar tussenin! En terwijl jij op tour bent, kunnen je ouders even rustig koffie drinken in het museumcafé, of natuurlijk op eigen gelegenheid het museum bezoeken. 

Workshop Discodip!
In deze feestelijke workshop schud je jezelf nét zo los als dat Frans Hals kon schilderen! Deze voorjaarsvakantie wordt de schilderstudio omgetoverd tot discozaal. Op swingende beats knal je kleurrijke klodders verf op het doek en gebruik je technieken die Frans Hals ook hanteerde. Zo maak je een tof eigen kunstwerk en word je net zo’n virtuoze schilder als Frans Hals!

Familietours
Neem je familie mee op familietour! Een rondleiding voor alle leeftijden door Haarlemse Helden. Andere Meesters, waarin jullie kennismaken met beroemde schilders uit de collectie van het museum. Een ervaren museumdocent leert jullie ook om anders te kijken – naar de kunst én elkaar! Want door anders de kijken, zul je veel meer zien!

Dat wordt een superweek in het Frans Hals Museum!

Klik snel door naar website voor de tijden en prijzen van de verschillende activiteiten.


 

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs