icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Huisdierencentrum HaarlemTerug naar het overzicht

Maak kennis met verschillende (huis) dieren en leer over de verzorging ervan!
Wil jouw kind graag een huisdier? Laat je dan eerst uitgebreid informeren over de verzorging die het beestje nodig heeft en de kosten die daarmee gepaard gaan!

Om je een indruk te geven van verschillende dieren en hun huisvesting en verzorging zijn in het centrum verschillende kleine huisdieren (met uitzondering van honden en katten), zoals knaagdieren, konijnen, reptielen, vogels en pluimvee.

Denk je na de voorlichting nog steeds dat een huisdier een gezellige toevoeging aan jullie huishouden is? Leen dan een dier om twee weken te oefenen en te zien of je kind de verzorging dan nog steeds leuk vindt!

Kinderen kunnen bij het centrum kennismaken met de dieren.

Ook besteedt het Huisdierencentrum aandacht aan dieren rondom de woning, zoals bijen, vlinders, vleermuizen, egels en amfibieën.
Het terrein van het centrum is een voorbeeld voor bezoekers die hun tuin graag plant- en diervriendelijk willen maken.

Er worden regelmatig lezingen, workshops of themamiddagen georganiseerd voor jong en oud. Houd daarvoor de agenda in de gaten, klik door via de roze website button.

De activiteiten van het huisdierencentrum die leuk zijn voor kinderen en gezinnen vermelden wij ook op onze uitagenda!

Tip; Het huisdierencentrum is gevestigd naast speeltuin Floragaarde

Huisdierencentrum Haarlem

van Oosten de Bruijnstraat 64
2014VS Haarlem
Openingstijden Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 12.00 - 17.00 Woensdag 10.00- 12.30 / 13.00- 17.00 Zaterdag en zondag van 12.00- 17.00 uur (in de winter vanaf 13.00 uur) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!