LinnaeushofTerug naar het overzicht

Linnaeushof is Europa's grootste speeltuin! Een ideaal familie- en attractiepark in Bennebroek
Linnaeushof is een pareltje in onze omgeving! Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties beleef je hier een TOPdag uit voor het hele gezin! Het seizoen van 2022 begint op 30 maart; vanaf dan kan er weer lekker worden gespeeld in deze grootste speeltuin van Europa!

Buitenspeeltuin

In Linnaeushof zijn kabelbanen, trampolines & luchtkussens, waterfietsen, motorskelters, minigolfbanen, een superglijbaan en nog veel meer! Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen.


Dreumesland

In de peuter- en kleuterspeeltuin is een speciale ruimte gecreëerd voor de allerkleinsten. Dreumesland is een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen. Vanaf 2 jaar oud kunnen de kinderen zich hier prima vermaken!

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Binnenspeeltuin

Zelfs als het regent is spelen in Linnaeushof een feest. In de binnenspeeltuin kan lekker doorgespeeld worden. Daar zijn kleine botsauto’s, luchtskelters, lachspiegels, een speelstraat, schaduwkamer en een speelkasteel. In deze overdekte speeltuin is ook de receptie te vinden. Hier kun je terecht voor al je vragen en het is ook het meldpunt voor zoekgeraakte kinderen en EHBO.

Speeltuinmascotte Bennie Broek geeft dagelijks één of meerdere spetterende optredens!


Eten en drinken bij Linnaeushof

Bij Linnaeushof mag je eigen eten en drinken mee te nemen en lekker picknicken. Toch maakt een lekker frietje, een vers gebakken pizza een verkoelend (soft)ijsje of een heerlijk gekoeld drankje een dagje uit compleet. Linnaeushof heeft meerdere horeca verkooppunten.

Avonturenpad

Bezoekers van Linnaeushof die vanaf de parkeerplaats richting de speeltuinentree lopen, kunnen via de kortste route naar de speeltuin, of via het Avonturenpad. Als de kinderen goed om zich heen kijken, vinden ze langs het Avonturenpad acht verschillende ‘dieren’ die in het bos leven. Hiermee worden kinderen uitgedaagd om goed te zoeken, want het ene dier kruipt over de grond en het andere zit hoog in de bomen. Wie geluk heeft, komt misschien wel één of meerdere dieren in het ècht tegen. 


Klik door via de roze (web)site button voor meer info en het online kopen van tickets.

Linnaeushof

Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede
Openingstijden Van eind maart t/m eind oktober.
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Linnaeushof.
Prijs Vanaf 2 jaar: €16 
Excl. midgetgolf en karten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nog een paar plekken vrij!

Nog een paar plekken vrij!

Van 15 t/m 17 augustus of van 22 t/m 24 augustus kunnen kinderen technisch komen bouwen bij Young Engineers! Wil je kind zelfs leren programmeren? Dat kan op 18 en/of 19 augustus en op 25 en/of 26 augustus!

Schrijf je kind in voor deze leuke dagen!