LinnaeushofTerug naar het overzicht

Linnaeushof is Europa's grootste speeltuin! Een ideaal familie en attractiepark voor groot en klein.

Linnaeushof is toch wel één van onze parels in onze omgeving. Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties beleef je hier een topdagje uit voor het hele gezin!

Attracties
Je vindt hier kabelbanen, trampolines & luchtkussens, waterfietsen, motorskelters, minigolfbanen, een superglijbaan en nog veel meer! Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen.

In de peuter- en kleuterspeeltuin is een speciale ruimte gecreëerd voor de allerkleinsten. Dreumesland is een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen. Vanaf 2 jaar oud kunnen de kinderen zich hier prima vermaken!

Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Avonturenpad
Met dit uitdagende en educatieve pad in natuurgebied de Overplaats kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met de natuur. Bezoekers van Linnaeushof die vanaf de parkeerplaats richting de speeltuinentree lopen, kunnen via de kortste route naar de speeltuin, of via het Avonturenpad. Als de kinderen goed om zich heen kijken, vinden ze langs het Avonturenpad acht verschillende ‘dieren’ die in het bos leven, zoals een ree, eekhoorn, pad en bosuil. Hiermee worden kinderen uitgedaagd om goed te zoeken, want het ene dier kruipt over de grond en het andere zit hoog in de bomen. En wie geluk heeft, komt misschien wel één of meerdere dieren in het ècht tegen. 

Klik snel door via de roze (web)site button voor meer informatie of het online kopen van tickets.

Linnaeushof

Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede
Openingstijden Van eind maart t/m eind oktober.
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Linnaeushof.
Prijs Vanaf 2 jaar: €15 
Excl. midgetgolf en karten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!