icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Beleef BroekerVeiling!Terug naar het overzicht

Bij Museum BroekerVeiling kun je deze zomervakantie heerlijk knutselen, het water op en meer!

Museum BroekerVeiling is niet zomaar een museum. In Broek op Langedijk vind je de oudste veiling ter wereld. Hier is het veilen bij afslag ontstaan. Deze zomer is er onwijs veel te beleven. Check hier wat je allemaal kunt doen. 

Lekker plonsen
Neem je zwemspullen en je vriendjes mee en kom varen in een fluisterboot! Wij kunnen zorgen voor een goedgevulde picknickmand. Tijdens het varen zie je allerlei leuke dingen en kun je heerlijk zwemmen in de Noorderplas. Voor de allerkleinsten hebben we zwemvestjes beschikbaar.

Actie op het water
Liever wat actiever bezig? Stap in een Canadese kano of kom suppen! Laat je spierbundels maar werken en vind peddelend je weg door het Rijk der Duizend Eilanden. Zie jij nog groenten staan op de akkers? En vergeet in het museum de tijdelijke expositie Ode aan de Hollandse Groenten niet!

En nog veel meer!
Dagelijks tijdens openingstijden van het museum kunnen kinderen zich helemaal uitleven op onze Klim- en Klauterroute. In de maanden juli en augustus zijn er regelmatig leuke activiteiten voor kinderen. Vergeet niet onze dieren te aaien op het diereneilandje. De varkentjes Bram en Betty kijken uit naar je bezoek!

Voor meer informatie en reserveren, klik je op de roze websitebutton. 

Museum Broekerveiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Openingstijden Dagelijks van 10:00 tot 17:00. Prijs Reguliere entreeprijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuk: Vakantielezen!

Leuk: Vakantielezen!

De Bibliotheek neemt beginnende lezers mee op een reis langs verschillende leuke opdrachten en spelletjes, met als doel de 'schat' te vinden en daarmee kans te maken op prijzen.

Ga mee op deze reis!