Beleefweek herfstvakantieTerug naar het overzicht

Een herfstvakantieweek vol kleinschalige buitenactiviteiten voor het hele gezin!
Foto: Bianca Slot

Beleefweek voor het hele gezin

In de herfstvakantie van 2021 Kinderen uit Haarlem, Overveen, Bloemendaal en omgeving kunnen deze herfstvakantie -soms met, soms zonder hun ouders- in Nationaal Park Zuid-Kennemerland terecht voor leuke, herfstige, kleinschalige buitenactiviteiten. Tijdens de Beleefweek kun je van alles beleven in de duinen, in en rond het Bezoekerscentrum, in het Pieter Vermeulen Museum, bij de Ruïne van Brederode en op het strand.

Verschillende excursies en activiteiten van 16 t/m 24 oktober 

Van een paddenstoelenspeurtocht tot een schrijfworkshop in de Ruïne van Brederode, van een speurtocht bij het Pieter Vermeulen museum tot een Playmobil tentoonstelling; elke dag is er iets leuks te doen. Ontdek de verborgen natuurschatten!

Kom ook eens langs in het vernieuwde Bezoekerscentrum; er is een leuke tentoonstelling 'Spechten op de fiets'. 

Schrijf je in!

Het betreft kleinschalige activiteiten met een maximum aantal deelnemers, kies dus vast aan welke activiteiten je gezin of je kind mee wilt doen en reserveer je plek op de website. Klik door via de roze button!

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Zeeweg 12
2051 EC Overveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Herfstvakantie Beleefweek

Herfstvakantie Beleefweek

Van de nieuwe tentoonstelling ‘Spechten op de fiets’ tot een Paddenstoelenspeurtocht en nog veel meer; tijdens de Beleefweek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland bruist het gebied van de leuke, kleinschalige buitenactiviteiten voor het hele gezin!

Ontdek de verborgen natuurschatten!