Perfect Earth: Avonturen 6+Terug naar het overzicht

Verken het Amazone-regenwoud, duik in het Great Barrier Reef en bezoek de Serengeti
Het Haarlemse Perfect Earth heeft een nieuwe mobiele game voor kinderen uitgebracht; Perfect Earth: Avonturen

Natuurlijke avonturen beleven
In 'Perfect Earth: Avonturen' gaan kinderen op avontuur in natuurgebieden, vergezeld door een jeugdige gids. Via het oplossen van 48 uitdagende puzzels spelen ze een compleet verhaal vrij en leren ze over bijzondere dieren en hun leefgebieden. Iedere puzzel ontsluit weer een volgend stukje van het verhaal.

Niet alleen leuk maar ook educatief!
Naast wat er groeit, bloeit en leeft in de natuur ontdekken spelers ook welke bedreigingen er spelen in de natuur in verschillende delen van de wereld. Zo gaat het 'Amazone avontuur' in op ontbossing. In het 'Great Barrier Reef' avontuur ontdekken kinderen wat de opwarming van de oceaan betekent voor het koraalrif en haar bewoners. Het 'Serengeti avontuur' behandelt de illegale handel in bedreigde diersoorten. Dat alles natuurlijk op een voor kinderen passende manier.
De verhalen worden ondersteund door handgetekende illustraties en het spel is vooral leuk om te spelen, alleen als de kinderen er plezier in hebben zal ook de onderliggende boodschap goed overkomen!

De app is gratis te downloaden in de App-store en Google Play. De app bevat geen reclame en is te delen met 6 gezinsleden. 

Meer informatie lees je op de website, klik door via de roze website button of ga mobiel direct naar de App-store of Google Play!

Blogs & filmpjesAlle blogs