icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Voetbal 2-Daagse (6+)Terug naar het overzicht

Sportfever

Van Leeuwenhoekstraat 48
2014 GB Haarlem
Openingstijden Het programma is van 8:30 uur tot ongeveer 14:30 uur. Prijs € 65,00 per deelnemer. De spelers ontvangen allemaal een T shirt en een Diploma. Ook wordt er gezorgd voor een gezonde lunch. Verder zijn er diverse prijzen te winnen.
Twee topdagen in de herfstvakantie voor jonge voetballertjes!
Leer tijdens de herfstvakantie nieuwe moves en skills op de voetbal 2-daagse! Je krijgt training van deskundige trainers, welke speciaal voor deze 2-daagse een trainingsprogramma hebben ontwikkeld (kracht, lenigheid, technische vaardigheden en snelheid). 

Het thema van de voetbal 2 daagse is dit keer Frankrijk, het land van topspelers Antoine Griezmann, Paul Pogba en Kylian Mbappe. Ideaal voor alle kinderen van 6 tot 13 jaar.

De kwaliteiten van de wereldtoppers van dit moment vormen de uitgangspositie van het trainingsprogramma. Alle topspelers van nu hebben één ding gemeen: zij domineren op hun positie de 1 tegen 1 situatie.  

Het programma is van 8.30 uur tot ongeveer 14.30 uur. De groepen worden naar leeftijd en niveau ingedeeld. In de ochtend wordt gewerkt aan individuele techniektraining en in de middag kunnen de spelers het geleerde in kleine partijtjes in de praktijk brengen. De 2 daagse wordt afgesloten met een voetbaltoernooi en uiteraard diverse prijsuitreikingen.

De kinderen ontvangen een gaaf voetbal t-shirt. Ook krijgen kinderen op alle dagen lunch, tussendoortjes, fruit en meerdere malen drinken!

Bekijk hier het filmpje om een indruk te krijgen hoe de Voetbal 2 Daagse er uit ziet:


Voor meer informatie of om je aan te melden, klik je door naar de website van Sportfever!

Wil je meer dan voetballen alleen? Kijk dan eens of de sport 2 daagse iets voor je is! 

Blogs & filmpjesAlle blogs