icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

SuppenTerug naar het overzicht

Gebruik al je spieren; leer Suppen! Wat dat is? Lees verder!
SUPpen, of Stand up Paddelen, is hip en leuk! 
Iedereen kan het leren, al snel kun je een heel tourtje door de Haarlemse grachten doen.

Bij Sup adventures kun je kiezen of je lessen wilt beginnen aan de Schotersingel bij het Dolhuys, of bij Step en Ko in Spaarnwoude. Je krijgt natuurlijk eerst een goede uitleg over hoe op het bord te taan en over de verschillende paddle technieken.
Heb je dat onder de knie, dan ga je te water! Eenmaal aan het varen merk je dat je al je spieren gebruikt en dat suppen niet alleen leuk is, maar ook een uitstekende work-out. Er zijn voldoende wetsuits aanwezig, in verschillende maten. Bij mooi weer is een wetsuit te warm, sportieve kleding is dan voldoende. 

Wil je het eens proberen? Neem een paar vriendjes en vriendinnetjes mee, of je vader of moeder, en doe een lesje mee! Vind je het nou heel erg leuk? Je hoeft geen abonnement af te sluiten, er zijn 10 ritten kaarten te verkrijgen.

Tip: SUPpen is ook super voor een kinderfeestje! 
Bel of mail Niels om een afspraak te maken.

Sup Adventures

Schotersingel 2
2011 WE Haarlem
Openingstijden Op Afspraak Prijs Lessen vanaf 4 personen: € 25,- p.p voor 1,5 uur € 27,50 p.p voor een les van 2 uur Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de duinen!

Zomer in de duinen!

In de zomervakantie zijn er in Nationaal Park Zuid Kennemerland weer leuke excursies voor kinderen en gezinnen. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ontdek welke dieren er in het Nationaal Park leven, maak een strandexcursie, doe een speurtocht en meer...

Naar de agenda