icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Teylers thuisTerug naar het overzicht

Proefjes, voorleesverhalen, kleurplaten en de beroemde 'Kunst en vliegwerk' workshops nu bij jou thuis!
Het Teylers museum vindt het heel jammer dat je even net langs kunt komen, maar heeft er wel voor gezorgd dat jij thuis lekker aan de slag kunt!

Geef kleur aan je dag!
Download leuke kleurplaten en ga aan de slag! Laat je het museum via Twitter, Facebook of Instagram even zien hoe mooi je kleurplaat geworden is!

Laat je voorlezen!
Lees samen het spannende digitale prentenboek Beer is los, als je dan straks weer naar het museum komt zul je zien dat je heel veel uit het boekje zult herkennen. Misschien is zelfs Frank de beveiliger er wel!

Experimenteer erop los!
Meer zin in iets wetenschappelijks? Kijk dan eens op Proefjes, hier vind je eenvoudige proefjes voor iedereen vanaf 8 jaar. Maak kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie en wie weet ontdek je wel dat je later supergraag wetenschapper wilt worden!

Ontdek de splinternieuwe app Grootmeesters!
Uitgeverij Follow a Muse ontwikkelde in samenwerking met Teylers Museum de app Grootmeesters, bedoeld voor groep 7 en 8 van het primair onderwijs. Met deze app stappen leerlingen in de wereld van de grootmeesters Michelangelo, Rafaël en Rembrandt. Ze kijken naar en praten over prachtige tekeningen uit de collectie van Teylers Museum en ontdekken hoe het werkt in een kunstenaarsatelier. De app is gratis te gebruiken voor scholen.  Tijdelijk is de app ook voor ouders gratis beschikbaar. 

Kunst en Vliegwerk workshops
Speciaal voor deze tijd heeft het Teylers museum een paar van de beroemde Kunst en Vliegwerkworkshops voor je op papier gezet zodat je ook thuis een prachtig kunstwerk kunt maken! De handleidingen van Wonderlijke wereld vol dino's, Kruip in de huid van Leonardo,  Portret geeft knipoog en Schaduwspel zijn vanaf de website te downloaden!

Teylers Museum

Spaarne 16
2011 CH Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft óók nu gezorgd voor een leuke invulling van De Nationale Voorleesdagen. Natuurlijk staat 'Coco' centraal. Kijk, luister, lees en doe mee!

Naar de activiteiten