icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

LEGO Feestje- ONLINETerug naar het overzicht

Een LEGO feestje geven in coronatijd? Dat kan ook online!
Online LEGO Feestje
Voorlopig, in coronatijd, is er een oplossing voor wanneer je wél een feestje wilt vieren, maar niet alle kinderen in huis wilt hebben. Het feestje kan online gegeven worden!

Young Engineers komt alle spullen bij de jarige thuis brengen. De ouders van de genodigden halen deze bij je op.

Via Zoom zal het feestje vervolgens plaatsvinden! Tijdens het feestje krijgen de kinderen de bouwtekening te zien. Deze kunnen de kinderen bouwen. Na het bouwen kunnen de kinderen verder bouwen en spelen met hetgeen dat zij hebben gebouwd.

Een paar dagen na het feestje worden de dozen weer opgehaald. Klik door naar de website voor meer info over dit feestje.

De e²® verjaardagsfeestjes van Young Engineers bieden je kind en de vriendjes en vriendinnetjes de gelegenheid om een supertof LEGO® model te bouwen. Zodra het model eenmaal gebouwd is, is het natuurlijk nog leuker om ermee te spelen!

Je kunt een van deze gemotoriseerde modellen maken;
- Een raceauto
- Zweefmolen
- Lopende band
- Tol lanceerder

Na het uitpakken van kadootjes en eten van taart (niet inbegerpen) krijgen alle kinderen een 'Young Engineers kit', waarmee iedere gast zal zijn of haar eigen LEGO® model kan bouwen. na het bouwen kan het model waar nodig worden verbeterd en daarna mag er natuurlijk mee gespeeld worden! 

Het partijtje duurt 90 of 120 minuten. Young Engineers specialiseert zich in het organiseren van speciale evenementen, geheel aangepast aan jouw behoeften! Elk feestje kan op maat gemaakt worden, voor elke leeftijd en voor elke gewenste hoeveelheid gasten.

Programmeerfeestje
Bouwen met LEGO®, en ermee spelen. Maar niet zomaar spelen! Jouw model kan straks bewegen doordat jij het hebt geprogrammeerd. Met een tablet laat jij je robot doen wat je wilt! Tijdens het feestje, dat bij jou thuis plaatsvindt, krijgt ieder kind een eigen Young Engineers kit om die dag te gebruiken, dus iedere gast zal zijn of haar eigen LEGO® model kunnen bouwen.

Neem contact op via mail of telefoon voor meer info, of klik door naar de website om je feestje aan te vragen!

Young Engineers Haarlem


Haarlem
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Surfana

Surfana

De gezellige surfschool met als thuishonk strandtent Rapa Nui in Zandvoort, is klaar voor een nieuw surfseizoen!

Geef je op voor een losse les, de surfclub en/ of het surfkamp. Supertof!

Lees meer!