Great Christmas CircusTerug naar het overzicht

Kom met Kidsproof korting genieten van dit spektakel in Beverwijk deze kerstvakantie!
Van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024 vindt de tweede editie van het Great Christmas Circus plaats. Nog groter, nog mooier en helemaal nieuw. Een sfeervol en spectaculair kerstcircus. Wat een fijn vakantie uitje voor het hele gezin deze kerstvakantie. De sfeervolle tenten voor het circus staan op P5 van De Bazaar in Beverwijk.

Nu met de hoogste KIDSPROOF KORTING
Bestel je korting tickets hier. De voorverkoop is begonnen. Dit is inclusief de Kidsproof €10 voordeel.Voorkom teleurstelling en reserveer nu tickets met de hoogste korting voor de beste plekken. Ps. deze kortingslink delen met vrienden en familie, dat mag.

Grootse familieshow tijdens de kerstvakantie met wereldsterren
In de twee uur durende show ziet het publiek dit keer bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan een vliegende kroonluchter. Daarnaast is er ongeëvenaarde acrobatiek op immense schommels waarmee acrobaten naar de nok van de tent gekatapulteerd worden en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.

Kerstsfeer en comfort
Circus is meer dan alleen een voorstelling. Alle tenten van het Great Christmas Circus Beverwijk zijn voorzien van duizenden lampjes. Het volledige tentencomplex is bovendien in kerstsfeer gedecoreerd. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Echt een sfeervol kerstuitje dus!

Praktische informatie
Data: zaterdag 16 december 2023 en zondag 7 januari 2024
Locatie: Theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk
Voor navigatie: Parallelweg 51 – Beverwijk

Klik door via de website button voor voordeel kaarten met korting

Great Christmas Circus

Montageweg 35
1948 PH Beverwijk
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas activiteiten

Sinterklaas activiteiten

De Pietenschool, op bezoek bij Sint, Sint op het grote doek... O kom er toch eens kijken wat er allemaal voor leuks te doen is!

Naar de Sint-agenda!