Great Christmas CircusTerug naar het overzicht

Reserveer met €10 Kidsproof korting de beste plekken en geniet van de beste acts uit de hele wereld!

Great Christmas Circus in Beverwijk

Geniet van humor, spektakel en sensatie bij het Great Christmas Circus! Van 17 december tot en met 8 januari is het circus te bezoeken in een enorme theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk. Zorg dat je erbij bent en op tijd met Kidsproof korting de mooiste plekken reserveert! 


Spectaculaire acts

Alleen de allerbeste acts treden op tijdens de eerste editie van deze mega productie; Spectaculaire acrobatiek, de beste jongleurs, een romantisch luchtballet, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Het Great Christmas Circus belooft ruim twee uur lang circusvermaak van het allerhoogste niveau!

Boek nu met €10 korting per kaart de best beschikbare plaatsen
Deel deze link gerust met vrienden en familie, iedereen mag deze actielink gebruiken! 


Grote en moderne circustent

De circustent behoort tot de grootste en modernste van Europa. Hij wordt verlicht door duizenden lampjes en is volledig in kerstsfeer gedecoreerd; de beleving start al voordat de voorstelling begonnen is! De tent is aangenaam verwarmd en voorzien van luxe kuipstoelen. In de grote foyer is een buffet waar je zowel typische circusversnaperingen als warme en koude drankjes kunt kopen.

Great Christmas Circus

Montageweg 35
1948 PH Beverwijk
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs