Kerstcircus HaarlemTerug naar het overzicht

Kerstcircus Haarlem

Burg. Reinaldapark
Haarlem
Prijs Normale prijs voor Tribune B is €34,50 voor volwassenen, €29,50 voor kinderen. Via de Kidsporof link (website button) betaal je slechts €19,50!
Mooier en spectaculairder dan ooit tevoren; reserveer je kaartje met enorme korting!
Kerstsfeer
Kerstcircus Haarlem is ieder jaar weer een groot feest. Niet alleen vanwege het spannende en bijzonder mooie circusprogramma, maar er is ook een gratis te bezoeken kinderboerderij met heel veel aaibare knuffeldieren. Geniet net als vorig jaar van de pasgeboren biggetjes, de lammetjes en konijnen of maak een rondje in de kermiscaroussel. Geniet in ieder geval van de rijkelijk versierde tenten in kerstsfeer.

Into the Future
Dit jaar is het Kerstcircus Haarlem mooier dan ooit! Een waar spektakel en het grootste circusevenement van Noord Holland.
Wat denk je van een BMX fiets met led verlichting? Of van acrobaten die op megagrote banden door het circus springen en zelfs dubbele salto’s doen. Of die 4 acrobaten van de olympische spelen die razendsnel door elkaar heen duiken op de verticale latten. Metershoog wordt een dame gelanceerd door twee gespierde mannen. Superspannend! En dan buikpijn van het lachen als je ziet wat een trampolinespringer allemaal voor een rare sprongen maakt. Is het een clown of een acrobaat, jij mag het zeggen.

Reserveer je kaartje
Neem voor meer informatie een kijkje op de website van het kerstcircus en boek met Kidsproofkorting je tickets! 
Normale prijs voor Tribune B is €34,50 voor volwassenen, €29,50 voor kinderen. Via de Kidsproof link (website button) betaal je slechts €19,50!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs