Kinepolis FamilieticketTerug naar het overzicht

Ga met korting met het hele gezin naar Kinepolis Schalkwijk voor een leuke film!
Kinepolis Haarlem is gevestigd in het centrum van Schalkwijk en heeft 6 moderne zalen en 937 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor de hele familie. Ook organiseert Kinepolis op regelmatige basis leuke events voor jong en oud.

Kinepolis Haarlem is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. 

Zak lekker weg in de mooie stoelen, de film kan beginnen!

Familieticket

Met het gezin (4 pers.) naar Kinepolis Haarlem met korting! Ontvang een korting op een bioscoopfilm bij Kinepolis Haarlem met het Familieticket. Je bestelt het Familieticket voor twee volwassenen en twee kinderen voor slechts € 34,- voor een filmvertoning.
Gaan er meer dan twee kinderen mee dan betaal je per additioneel kind het geldend kindertarief. Fijn zo'n voordeel voor het hele gezin! 

Bereikbaarheid Kinepolis Haarlem

De bioscoop Kinepolis Haarlem is makkelijk bereikbaar met de fiets of auto. Rondom de bioscoop zijn er verschillende parkeerterreinen waar je (betaald) kunt parkeren. Let op! De overdekte parkeergarage sluit om 22:00 uur, met uitzondering van zondag, dan sluit de garage om 20:00 uur. 

Tip: Kinepolis heeft een Kinepolis Filmboekje voor kids. Spaar je kinderfilmtickets op en ontvang een leuk cadeautje!

Kinepolis Haarlem

Californiëplein 1
2037 AL Haarlem
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sport-In Fun Experience

Sport-In Fun Experience

Kids van 3 t/m 12 jaar maken kennis met heel veel verschillende sporten en gaan uit hun dak in de FUNhal! Schrijf je kind vóór 12 december in om gebruik te maken van de voorverkoop voor voor deze gave kerstvakantie-dagen!

Lees meer en reserveer een kaartje!