Zomervakantie bij KinepolisTerug naar het overzicht

Wow, wat draaien er deze zomervakantie leuke familiefilms bij Kinepolis Haarlem!
Bij Kinepolis Haarlem geniet je van de leukste kinderfilms. Zak lekker weg in de luxe stoelen van Kinepolis en geniet van de nieuwe films in de zomervakantie!

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Zie in deze nieuwe 3D-animatiefilm hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.
Deze feel-good film voor de hele familie zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Lightyear
Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

De Allergrootste Slijmfilm
Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen? 

DC Club van Super-Pets
Vanaf 3 augustus
In DC Club van Super-Pets (NL) zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar met de auto en het OV. Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie.

TIP: Ga met 4 personen voordelig naar de film met het Familie Ticket

Kinepolis Haarlem

Californiëplein 1
2037 AL Haarlem
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

20X Zomervakantie in en om Haarlem

20X Zomervakantie in en om Haarlem

Leuke uitjes met het hele gezin of een onvergetelijke vakantiedag voor je kind terwijl jij aan het werk bent; er is zat te doen in onze regio deze zomervakantie!

Lees alle tips