Musical4daagseTerug naar het overzicht

Musical4daagse

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem
Openingstijden 27 - 30 december 2019
2 - 5 januari 2020
Prijs €137,95
Maak een musical voor echt publiek tijdens de Musical4daagse in de kerstvakantie!
Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse! Vier dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip. Zij werken samen met 5 grote theaters in Nederland, waaronder de Stadsschouwburg & Philharmonie in Haarlem.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical voor op het toneel!

De Musical4daagse zal deze kerstvakantie in samenwerking met de Stadsschouwburg & Philharmonie in Haarlem worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden daar plaats.

Voor wie?
Iedereen van 6 tot 12 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren kan meedoen! 

Wanneer?
27 - 30 december 2019
2 - 5 januari 2020

Let op: 
Inschrijven kan tot 13 december. Wacht niet te lang, er is maar beperkt plaats!

Wat vonden oud-deelnemers?
- Fenna (11): “Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!” aldus Fenna.
- Moeder van Imke: Onze dochter heeft meegedaan in Amersfoort. Vooraf teksten oefenen was al leuk. Vervolgens kwam ze elke dag enthousiast thuis en het optreden was super. Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. 
- Moeder van Veerle en Charlotte: “Bedankt lieve mensen van De Musical4daagse! Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!”

Doe je mee? Voor meer informatie en om je op te geven klik je op de roze button om naar de website te gaan.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs