icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Nederlands Transport MuseumTerug naar het overzicht

Straaljagers, antieke bussen, paard en wagen en meer!
De ‘Stichting Nederlands Transport Museum’ is een samenwerkingsverband van 11 stichtingen die actief zijn binnen de mobiel erfgoed sector. Een aantal hebben een luchtvaartachtergrond, enkelen zijn actief bezig met het behoud van voertuigen en er is een smalspoorstichting actief. Het museum wil verhalen vertellen over transport in Nederland. Aan alle objecten in de tentoonstelling is wel een verhaal gekoppeld. Van een Romeinse reiswagen uit het jaar nul tot het containervervoer van nu.

In de vakanties en weekenden is er in het Nederlands Transport Museum voor kinderen van alle leeftijden altijd wat te doen. Natuurlijk kun je zelf kijken naar alle spannende vliegtuigen en auto’s, maar er zijn ook mensen van het museum die kunnen vertellen over hoe het vroeger was.

Daarnaast kun je eventueel ook een speurtocht maken of even los gaan op het luchtkussen. Er is tevens een mogelijkheid om een ritje in een antieke bus te maken!

Naast alle historische objecten zijn er ook speciale activiteiten. Hou de agenda in de gaten wat er de komende tijd zoal staat te gebeuren. De agenda en meer info vind je op de website!

Nederlands transport museum

Lucas Bolsstraat 7
2152 CZ Nieuw-Vennep
Openingstijden voorlopig alleen in alle vakanties en weekenden open van 10:00 tot 17:00 uur. Op feestdagen gesloten. Prijs Volwassenen €7,50 en en kinderen €5. Ritje in de antieke bus €2,50 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cool bij de Kickies!

Cool bij de Kickies!

Dé plek voor energieke peuters! Bij de Kickies hebben kinderen 40 weken per jaar veel plezier in het sporten en buiten zijn onder begeleiding van sportieve pedagogisch medewerkers!c

Lees meer over de Kickies