Proefles MusicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor alle kinderen groot en klein. Schrijf je in voor musicalles in Haarlem
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.


Musical, zingen, dansen, acteren

Bij Telekids Musicalschool / De Nederlandse Musicalschool in Haarlem haal je in het speciaal ontwikkelde lesprogramma het beste uit jezelf....en de kids maken natuurlijk heel veel plezier!

Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren. Ook wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar. Voor de basisgroepen geldt geen selectie, dus IEDEREEN kan meedoen!

Ontdek je talent

Telekids Musicalschool laat alle kinderen, jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige en een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring!

De Nederlandse Musicalschool

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen uit het voortgezet onderwijs en de talentenklassen.

Meld je aan voor een proefles


Schrijf je NU in voor een proefles in Haarlem via de roze websitebutton.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier een filmfeestje!

Vier een filmfeestje!

Een verjaardag vieren bij Pathé Haarlem is leuk! De jarige en de gasten worden persoonlijk ontvangen, de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Ook de stoel van de jarige Job of Jet is extra feestelijk aangekleed!

Vraag een filmfeestje aan!