Oktober CacaomaandTerug naar het overzicht

Kom in de herfstvakantie naar het Zaans Museum voor de leukste en lekkerste activiteiten!
De leukste en lekkerste activiteiten doe je tijdens de herfstvakantie in het Zaans Museum! Want het thema dat centraal staat is: cacao!

Een wereld vol chocolade! | Wat is er allemaal nodig voordat jouw favoriete reep in de supermarkt ligt? Waar komen al die bonen eigenlijk vandaan? Tijdens je bezoek maak je kennis met choco-experts en ontdek je de échte waarde van chocolade. Natuurlijk mag je ook even proeven. Mmm!

Cacaoboekje | Met dit infoboekje leer je meer over het productieproces van chocolade, de rol van de Zaanse cacao industrie en hoe een (h)eerlijke reep chocolade in de winkel komt.

Chocolade Beleving | In de Verkade Experience ontdek je hoe de meisjes van Verkade de lekkerste biscuits en chocolade maakten. Haal in het MuseumCafé een warme koude of warme chocolademelk ‘to go’ en maak een wandeling door het Hollandse landschap op de Zaanse Schans. 

Veel van deze activiteiten rondom de cacaomaand zijn van 16 t/m zondag 31 oktober van 10.00 – 17.00 uur. Een leuk uitje voor de hele familie!

Kom je ook naar het Zaans Museum? Klik op de roze button voor meer info en om te reserveren!

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof 

Het Zaans Museum

Schansend 7
1509 AW Zaandam
Openingstijden 16 t/m 31 oktober
(Chocolade Beleving van 1 t/m 31 oktober)
10:00 - 17:00 uur
Prijs Een wereld vol chocolade!: €3 (Excl. entree Zaans Museum)
Cacaoboekje: €2,50 (Excl. entree Zaans Museum)
Chocolade Beleving: €15 (volwassenen), €10 (Kinderen 4-17 jaar), €6 (Kinderen t/m 3 jaar)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Herfstvakantie Beleefweek

Herfstvakantie Beleefweek

Van de nieuwe tentoonstelling ‘Spechten op de fiets’ tot een Paddenstoelenspeurtocht en nog veel meer; tijdens de Beleefweek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland bruist het gebied van de leuke, kleinschalige buitenactiviteiten voor het hele gezin!

Ontdek de verborgen natuurschatten!