Vakantiekamp DynamiqueTerug naar het overzicht

Zeil/ surf én/ of klimkampen mét of zonder overnachtingen bij Dynamique Spaarndam
Dynamique beschikt over een eigen buitensportcentrum in Spaarndam.

In de vakanties organiseren ze er fantastische kampen! Je kunt kiezen uit een watersport (zeil/ surf) kamp, een klimkamp of een combi! 
Super tof is het natuurlijk om ook te blijven slapen, maar als je dat nog een beetje spannend vindt mag je ook gewoon thuis slapen.

Zeil- en windsurfkamp
Tijdens dit kamp ben je de hele dag actief in en om het water. Natuurlijk leer je zeilen en surfen, maar je gaat ook vlotten bouwen, kanovaren, hutten bouwen en nog veel meer! Op de site vind je een compleet overzicht!

Klimkamp
Er wordt op verschillende locaties geklommen. Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Kinderen vanaf 10 kunnen zelfs een diploma halen!

Combi kamp
Kan je moeilijk kiezen? Dan doe je van beide een beetje! De ene helft van de week ga je klimmen, de andere helft watersporten.

De doelgroep voor deze kampen zijn actieve kinderen tussen 8 en 15 jaar, die niet bang zijn voor water. Zeil- klim of surfervaring is niet nodig.

Filmpje over de kampen, meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven doe je op de website van Dynamique, klik door via de roze button!

Tip; wist je dat je bij Dynamique ook een tof kinderfeestje kunt vieren?

Tip 2: Meer vakantiekampen inspiratie vind je hier! 

Buitensportcentrum Dynamique

De Laars 14
2064 JZ Spaarndam
Openingstijden Elke week van de zomervakantie start een nieuw kamp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerst in de crypte

Kerst in de crypte

Zó mooi! Vanaf 10 december kijk je je ogen uit; Scrooge, Hollandse Elfstedendorpen, Santa’s Wonderland, Modeltreinen over méters en meters spoor... maar ook een gloednieuw Formule 1-circuit! Wát een uniek uitje!

Reserveer je kaartjes!