Summer Surf Camp 9+Terug naar het overzicht

First Waves surfcamp: 5 Dagen surfen, chillen & beachgames doen!
First Wave Surfschool in Zandvoort werkt volgens een lessenreeks , zodat de kinderen ook ‘echt’ leren surfen en meer kennis krijgen over de Noordzee. Kleine groepen en persoonlijke begeleiding maken dit surfcamp uniek!

Surfen en andere activiteiten op het strand

Iedere dag staat het surfen centraal, maar daarnaast worden er ook andere activiteiten zoals longboarden, slacklinen, yoga en nog veel meer gedaan.
De groep geniet elke dag samen van een gezonde lunch. Op de laatste dag van het 5-daagse surfcamp is er de Expression Session; verkleed surfen!

Veilig surfen

Het surfcamp wordt begeleid door gediplomeerde surf- en sportdocenten met jarenlange ervaring. Zij delen hun passie voor surfen en weten dit met enthousiasme over te brengen op de kinderen, zonder de veiligheid van de groep uit het oog te verliezen. Er wordt gesurfd op veilige soft surfboards en altijd met wetsuit.

Het camp eindigt met een prijsuitreiking en de nieuwe surfdudes en dudettes krijgen allemaal een diploma en coole surf foto.

Pas op: Surfen is verslavend! 

Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar de website via de roze button! En...om alvast in de stemming te komen:

First Wave Surfschool

Boulevard de Favauge, strandafgang 13
2042 TV Zandvoort
Openingstijden Week 1: 12 t/m 16 juli  
Week 2: 19 t/m 23 juli  
Week 3: 26 t/m 30 juli  
Week 4: 2 t/m 6 augustus  
Week 5: 9 t/m 13 augustus  
Week 6: 16 t/m 20 augustus
Prijs Het 5-daagse surfcamp kost € 325 per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerst in de crypte

Kerst in de crypte

Zó mooi! Vanaf 10 december kijk je je ogen uit; Scrooge, Hollandse Elfstedendorpen, Santa’s Wonderland, Modeltreinen over méters en meters spoor... maar ook een gloednieuw Formule 1-circuit! Wát een uniek uitje!

Reserveer je kaartjes!