Theater vakantiekampTerug naar het overzicht

Een mega-leuk dag-of weekkamp voor creatievelingen met veel fantasie van 5 tot 9 jaar!

Heb je veel fantasie en ben je creatief? Dan zijn de TOVERKNOL THEATER WERKWEEK of de THEATERDAGEN echt iets voor jou! Elke mei- en zomer- herfst- en winter vakantie organiseert De Toverknol dit feest in hun Haarlemse kindertheater!

Toverknol theaterdagen:
Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema dat wordt ingevuld door leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol theater werkweek:
In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, de kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdek je ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

 Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Gebruik de roze button om naar de website te gaan.

 

Kindertheater de Toverknol

Spiegelstraat 8 A
2011 BP Haarlem
Prijs €60 per dag, incl lunch en snacks of €300 voor een hele week Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Help jouw club!

Help jouw club!

Rabobank Haarlem-IJmond stelt ruim €150.000 beschikbaar aan verenigingen en stichtingen in haar werkgebied! Nieuwe grasmat nodig? Pimp je kleedkamer? Stem op jouw club!

Meer info over Rabo Clubsupport