icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Educatieve dagkampen 10+Terug naar het overzicht

Dagkamp Bloemendaal - Robots bouwen
Op dagkamp bij Vinea (10-15 jaar) leer je elke dag iets nieuws waar jij je leven lang profijt van hebt. Je slaapt gewoon lekker thuis in je eigen bed, maar je bent wel een week lang op kamp bij jou in de buurt. Of je nou graag je eigen game wereld bouwt of liever je eigen gebouwde robot programmeert, op dagkamp kan het allemaal! Er zijn kampen voor diverse leeftijdsgroepen.

Dagkamp Bloemendaal leren programmeren
Wil jij graag leren programmeren? Of kan jij het al en wil je nog beter worden? Op de St. Theresiaschool in Bloemendaal kun je een eigen app maken, robots bouwen en programmeren of ga aan de slag met je eigen Virtual Reality wereld en 360 graden foto’s en video’s.

De programma's zijn aangepast op jouw leeftijd en de professionele instructeurs vinden voor jou een uitdaging om aan te gaan, zodat je ook met jouw ervaring nog genoeg nieuws leert en ontdekt.

Naast de workshops ga je buiten de tofste spellen en activiteiten doen met je nieuwe vrienden. Een supertof dagkamp gedurende 5 dagen en zonder overnachting.

Klik voor meer info over data en tijden én aanmelden via de roze button door naar de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke Kidsproof tips.

Vinea


Openingstijden Klik voor data en tijd op de roze website button. Prijs Klik voor kosten op de roze website button. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de duinen!

Zomer in de duinen!

In de zomervakantie zijn er in Nationaal Park Zuid Kennemerland weer leuke excursies voor kinderen en gezinnen. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ontdek welke dieren er in het Nationaal Park leven, maak een strandexcursie, doe een speurtocht en meer...

Naar de agenda