LEGO VakantiedagenTerug naar het overzicht

Combineer in de herfstvakantie wetenschap en techniek; Bouwen of programmeren met LEGO!

LEGO vakantiedagen- bouwen

Young Engineers vakantiedagen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, auto’s, pretpark attracties en andere geweldige modellen met LEGO® stenen, ga je ook spelletjes doen, buiten spelen voor wat frisse lucht en vooral veel plezier maken. Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook deze herfstkampen zowel plezier als kennis!

Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee instructeurs. Er is plaats voor maximaal 16 kinderen per groep zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen.

Je kunt één of meerdere dagen meedoen, van maandag 18 t/m woensdag 20 oktober
Prijs €70 per dag 


LEGO programmeerdagen

Dit jaar is er net als tijdens de zomervakantie ook een optie om deel te nemen aan een LEGO programmeerdag met de Algo Play of Robo Bricks. Tijdens de Algo Play/Robo Bricks ga je behalve bouwen ook leren programmeren. Tijdens de Algo Play doe je dat met Algobrix codeerblokken en tijdens de de Robo Bricks met een tablet en het programma LEGO-We-Do.

Tijdens deze dag wordt er in tweetallen gewerkt, kom daarom gerust met een vriendje/vriendinnetje en anders word je aan iemand gekoppeld. Je kunt los aan een programmeerdag deelnemen maar je kunt ook als extraatje deelnemen bovenop de LEGO zomerkamp vakantiedagen!


Algo Play

Is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar (minimaal groep 3)
De Algo Play programmeerdag is op Donderdag 21 oktober van 9.00 uur tot 15.30 uur
Prijs €75 per dag 

Robo Bricks

Is geschikt voor kinderen van 9 t/m 11 jaar.
De Robobricks dag is op Donderdag 21 oktober van 9.00 uur tot 15.30 uur
Prijs €75 per dag 

Klik door naar de website om je op te geven voor 1 of meerdere dagen!

Young Engineers Haarlem

Korte Verspronckweg 7-9
Haarlem
Openingstijden 9.00 uur tot 15.30 Prijs Vanaf €70 per dag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Herfstvakantie Beleefweek

Herfstvakantie Beleefweek

Van de nieuwe tentoonstelling ‘Spechten op de fiets’ tot een Paddenstoelenspeurtocht en nog veel meer; tijdens de Beleefweek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland bruist het gebied van de leuke, kleinschalige buitenactiviteiten voor het hele gezin!

Ontdek de verborgen natuurschatten!