LEGO VakantiedagenTerug naar het overzicht

Zomervakantie Lego- en programmeerdagen van Young Engineers
De Young Engineers vakantiedagen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, auto’s, pretpark attracties en andere geweldige modellen met LEGO® stenen, ga je ook spelletjes doen, buiten spelen voor wat frisse lucht en vooral veel plezier maken. Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen de LEGO dagen zowel plezier als kennis.

Lego Vakantiedagen


Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee instructeurs. Er is plaats voor maximaal 16 kinderen per groep zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen. De Lego dagen zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 11 jaar (minimaal groep 3) 

In de zomervakantie kunnen kinderen meedoen op 
Maandag 18 t/m woensdag 20 juli
Maandag 25 t/m woensdag 27 juli
Maandag 15 t/m woensdag 17 augustus
Maandag 22 t/m woensdag 24 augustus

LEGO programmeerdagen


Net als vorig jaar hebben is er ook dit jaar een optie om aan een of twee LEGO programmeerdagen deel te nemen met de Algo Play en/of Robo Bricks.  Kinderen leren programmeren met Algobrix codeerblokken op de tablet of met met een tablet en het programma LEGO-We-Do. Je kunt los aan een programmeerdag deelnemen maar je kunt ook als extraatje deelnemen bovenop de LEGO zomerkamp vakantiedagen!

Algo Play (6/7+)
Donderdag 21 en/of vrijdag 22 juli
Donderdag 28 en/of vrijdag 29 juli
Donderdag 18 en/of vrijdag 19 augustus
Donderdag 25 en/of vrijdag 26 augustus

Robo Bricks (8/9+)
Donderdag 21 en/of vrijdag 22 juli
Donderdag 28 en/of vrijdag 29 juli
Donderdag 18 en/of vrijdag 19 augustus
Donderdag 25 en/of vrijdag 26 augustus

Klik door naar de website of neem contact op per mail om je kind voor 1 of meerdere dagen in te schrijven.

Young Engineers Haarlem

Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem
Prijs Vanaf €70 per kind per dag (exclusief lunch, inclusief tussendoortjes) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier een filmfeestje!

Vier een filmfeestje!

Een verjaardag vieren bij Pathé Haarlem is leuk! De jarige en de gasten worden persoonlijk ontvangen, de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Ook de stoel van de jarige Job of Jet is extra feestelijk aangekleed!

Vraag een filmfeestje aan!