15 Vakantiekampen op een rij!Terug naar het overzicht

3 april
Op kamp! Het zijn de momenten die je als kind nooit meer vergeet: Zonder ouders op stap, gave avonturen beleven en een heleboel nieuwe vriendjes maken! Reserveer nu alvast een plekje voor één van deze toffe kampen in de mei- of zomervakantie, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.
Beach Camp Junior
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Elke dag surfen en heel veel andere stoere beach-activiteiten zoals suppen en kiten.

Voor ponygekken
Leeftijd: 7 - 16 jaar
Van het 'veulentjeskamp' voor beginners tot een gevorderd ponykamp mét strandrit... Bij de Ripse Ruiters is er voor alle ponyliefhebbers een kamp. Mét overnachtingen!


Survival & Sneeuw
Leeftijd: 6 - 16 jaar
Een kamp om nooit te vergeten: het SnowWorld Summercamp! 5 dagen lang survival, tubegliden, lunch en diner, skiën en snowboarden en meer! In de mei- & zomervakantie.

Gave sportweek
Leeftijd :6 - 15 jaar
Op de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark organiseert Sportkampen.nl supergave sportkampen! Wat dacht je van het Multisportkamp? Basketbal, NERF, tennis en meer!


Ponykamp
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Deze zomer is er volop ponyplezier bij de Nieuwendijk Hoeve in Oud Ade! Daar eten, thuis slapen. Ervaring niet nodig. Tip: maak vast kennis in de meivakantie!

Zeilcursus Vlietland
Leeftijd: 8 - 12 jaar

Met veel plezier goed leren zeilen! Dat doe je bij WSC Vlietland. Hier kun je in de mei- of zomervakantie een week lang heerlijk zeilen in de Optimist, Polyvalk of Topaz. 

 
Splashweken
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Voor waterratten: Kom in de mei- en zomervakantie zeilen, vlotten bouwen, kanoën en andere leuke wateractiviteiten doen bij Watersportcentrum Sloterplas. Dat wordt vet!

Bedwing de golven

Leeftijd: 8-16 jaar
In slaap vallen en wakker worden met het geluid van de zee.. leren surfen, suppen, raften en meer. Deze vijf actieve dagen in Zandvoort worden de tofste van de héle vakantie! Reserveer nu een plekje voor het Protest Surfcamp. Woon je in de buurt en slaapt jouw kind liever thuis, dan kan dat ook!

Kamp voor Sterren
Leeftijd: 7-13 jaar
Kan jouw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Stichting Ster organiseert toffe vakantiekampen waar kids plezier maken én werken aan zelfvertrouwen en weerbaarheid. Het wordt een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen en leuke activiteiten!

Protest en Kamp voor sterren

Voor ieder wat wils
Leeftijd: 7-19 jaar
Of jouw kind nu een waterrat is, een vreemde taal wilt leren of een echte meidenvakantie zoekt, bij Vinea zomerkampen vind je zeker een passend vakantiekamp! Sportief, cool, leerzaam of avontuurlijk. Vinea heeft het allemaal!

Actief & avontuur
Leeftijd: 5-13 jaar
Lekker naar buiten om te klimmen, klauteren en héél véél avonturen te beleven! Club Adventure in Overasselt en Oldenbroek heeft een ruim aanbod supergave zomerkampen (ook zonder overnachting). Welke van de vakantiekampen je ook kiest, avontuur én plezier staan centraal!

Vinea en Club Adventure

Summer Camp
Leeftijd: 4-12 jaar
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Op een leuke en speelse manier leren de kinderen Engels door middel van sport, creativiteit en dans! Gewoon bij jou in de buurt!

Leren programmeren
Leeftijd: 8-13 jaar
Wil je leren hoe je een website of game bouwt? Meld je dan aan voor één van de Codekampen van Bomberbot! Heeft jouw kind nog geen ervaring met programmeren? Geen probleem, tijdens codekamp begin je met de basisprincipes. Er zijn kampen in de meivakantie en de zomervakantie.

Summer camp en Bomberbot

Kinderbende
Leeftijd: 7-12 jaar
Speurneuzen opgelet! Ga op kamp met de Kinderbende en beleef spannende avonturen. Kinderbende heeft kampen voor in de zomer, herfst en winter! Tijdens elk kamp moet er een andere mysterie of probleem worden opgelost. Help jij mee?

Kinderbende

Veel plezier met kiezen!