7x de leukste schoolspullen

15 augustus 2022
Denise zocht bij Wehkamp de leukste schoolspullen uit voor de eerste schooldag. Echte musthaves!
Back2school met deze vrolijke schoolspullen
Met vier kids, twee vrolijke meiden van 10 en 9 en een jongenstweeling van 6, moet je héél wat regelen voor de eerste schooldag. Denise zocht bij Wehkamp de leukste schoolspullen voor het nieuwe schooljaar uit. En oh, wat worden we daar happy van, want haar gevoel voor kleur en styling is echt zo goed!

Hip op je rug!

De rugzakken van Sticky Lemon zijn hip én duurzaam, want gemaakt van gerecycled materiaal. Ik ben gek op al hun kleurtjes en printjes! En mijn kids gelukkig ook ;). Dochter Flore koos voor een lekker aaibare teddy rugzak. Té leuk! 

sticky lemon rugzak


Broodnodig

Mijn tweelingboys zijn net een stel klimmende en klauterende aapjes. De Mepal jungle broodtrommel past daarom helemaal bij ze. Ook de Ocean lunchtrommel is favoriet. Gelukkig zijn de Mepal broodtrommels bijna onverwoestbaar…  



Voor de dorst

Had ik al gezegd dat ik van dieren(printjes) hou? Dit is Mr. Tiger, een superfijne waterfles van Trixie. Lekt niet en met een dop die kids zelf goed kunnen open maken. De leeuw, koala, aap, vos, krokodil, flamingo, ik zou ze alle 10 wel willen… zij ook.  

waterfles Trixie


Voetjes van de vloer

Elk jaar weer bedenk ik me pas op t allerlaatst dat ze ook weer een nieuwe maat gymschoentjes nodig hebben. Argh! Deze mooie basics van Rucanor zijn bij ons thuis favoriet: wit, roze of blauw, met klittenband sluiting en een prima prijs van 14,99 euro. Zodra de kids weer in de klas gaan, dragen ze deze fijne slofsokken van Falke. Ze zitten zo lekker! Heb ze voor mezelf thuis ook! ;)



In alle rust

Vorig schooljaar hebben we een kinder koptelefoon aangeschaft. Best een uitgave (34,95 euro), maar voor ons iets sensitieve kind bleek het echt een uitkomst! Die van JVC zijn speciaal voor kids en worden in allemaal leuke kleurtjes gemaakt. Helemaal leuk --> er worden hele toffe stickers bijgeleverd, dus je kind kan hem helemaal uniek maken!

Back2school

Met al deze musthaves zijn we weer helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Zoek je meer leuke schoolspullen? Klik hier door naar de Wehkamp-website voor de hele collectie! 

En ben je benieuwd hoe ik met vier kids lachend en op tijd op school aankom? Lees hier mijn ‘mom-hacks’ voor een stressvrij begin van de schooldag...

Van de redactie: Kidsproof X Wehkamp. Kidsproof werkt samen met Wehkamp. Alle producten zijn persoonlijk door Denise gekozen en echt haar favorieten. Naar de website