De leukste kerstmarkten in 2017 in en om LeidenTerug naar het overzicht

13 november
Vrolijke kerstliedjes zingen, levende kerststallen, genieten van warme chocolademelk mét slagroom natuurlijk, knapperende vuurtjes, leuke kerstworkshops... Het is weer kerstmarktentijd!

We hebben héle leuke kerstmarkten met kids in Leiden en omgeving voor je opgezocht. Hieronder vind je ze!

Drijvende kerstmarkt
Inmiddels een begrip in Leiden: de drijvende kerstmarkt! Deze supergezellige markt van 15 t/m 27 december heeft meer dan 70 chalets waar je van alles kunt kopen en drijft op de Nieuwe Rijn in hartje Leiden.

Winterfair bij boerderij Straat-Hof
Onder het genot van heerlijk eten en een drankje, zittend bij het gezellige kampvuur, geniet je van de christmas carols op deze gezellige kampeerboederij! Vergeet je ook niet een kijkje te nemen bij de levende kerststal? Op 10 december.3
Kerstafette
Loop mee met de Sterrentocht, een superleuke én swingende kinderoptocht op 9 december in Leiderdorp! Verder is er deze dagen een kerstmarkt en meer gezelligheid!

Kasteel Duivenvoorde in kerstsfeer
Slenter over de knusse kerstmarkt, geniet van lekkere warme hapjes, zing mee met vrolijke kerstliedjes en laat je rondleiden door de geheimzinnige kasteelkamers in het sprookjesachtige mooie kasteel. Op 16 en 17 december!

5 Kerstmarkt bij De tuin van de smid
Lekkere chocolademelk, levende kerststal, ponyrijden, smeeddemonstraties en nog veel meer leuks in Polderpark Cronestejin! Op 9 en 10 december bij De tuin van de smid.6 Winterfair Cronesteijn
Bij alle gezellige kraampjes kun je fantastisch kerstshoppen. Je komt altijd met iets origineels thuis, want veel artikelen zijn door de mensen van Hoeve Cronesteijn zelf gemaakt. Superhandig, dit jaar is er weer de fijne kerstbomenverkoop! Ook leuke optredens, marsmallows, chocolademelk. Gezellig!

Kerstsfeertje bij 't Geertje
Op 10 en 17 december een heerlijk kerstsfeertje bij boerderij 't Geertje! Volop leuke kersttafereeltjes en kinderactiviteiten.

8 Kerstmarkten in en om Den Haag
Kijk vooral ook eens op Kidsproof Den Haag voor de leukste kerstmarkten in de Haagse regio. Daar is bijvoorbeeld de enige echte Kinderkerstmarkt!

Kortom: er is weer meer dan genoeg gezelligheid voor de hele familie! Weet jij nog een leuke kerstmarkt of levende kerststal? Laat het vooral even weten via leiden@kidsproof.nl.

Veel dank én plezier!