Leuke activiteiten voor de kids in de herfstvakantieTerug naar het overzicht

10 oktober
Hoera herfstvakantie! Lekker er op uit met z'n allen! Er zijn heel veel leuke herfstactiviteiten in Leiden. Van zaterdag 14 oktober t/m zondag 22 oktober kunnen kinderen hun hart ophalen tijdens de bijzondere en leuke activiteiten in Leiden. Lees snel verder!

De herfstvakantie staat voor de deur. Lekker er op uit met z'n allen! Vervelen is er niet bij, onze Uitagenda staat bomvol met te gekke uitjes deze vakantie!

Bezoek GIF! met Freek Vonk!
Freek Vonk neemt je mee in de wereld van gif in Naturalis! Met veel levende dieren zoals de koningscobra! Er is natuurlijk ook van alles te doen: sta met je neus bovenop een bijzondere gif-demonstratie of kijk mee over de schouder van onze dierverzorger. Hij verzorgt elke dag de giftige dieren uit de tentoonstelling. Zou jij dat durven, een giftige spin voeren?Theaterworkshop in de Leidse schouwburg
Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om als een echte acteur in het theater te staan? Ben je benieuwd naar je acteertalenten?
Speciaal voor kinderen van 4-9 jr. en 9-14 jr. worden er op woensdag 18 oktober in samenwerking met BplusC theaterworkshops georganiseerd. Meld je snel aan, want deze populaire workshops zitten altijd snel vol. 

Cool Japan workshop en herfstvakantieprogramma voor kinderen bij Museum Volkenkunde
Doe in de herfstvakantie mee met de allercoolste activiteiten rondom de tentoonstelling COOL JAPAN. Er zijn dagelijks leuke workshops te volgen in het museum. Zo kun je de Japanse krijgskunst Aikido leren kennen, dansen als een robot of je eigen mangastrip tekenen.Kinderfestival Carousel
Doe op vrijdag 13 oktober mee aan het supergave en spannende cultureel kinderfestival Carrousel in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis (Apothekersdijk 33a)! Carrousel is hét festival waar iedereen van 4 t/m 12 jaar kan kennismaken met cultuur uit Leiden. Naast een levend spookhuis, optreden van DJ-Niels, circus Miloco en staat het programma vol met muziek-, theater- en dansworkshops.Vingerpoppetje Lejo in de Stadsgehoorzaal
Ken je m nog? Het vingerpoppetje uit Sesamstraat? Het Vingerpoppetje van Lejo gaat het theater in, met Mike als muzikaal begeleider van Lejo's live gespeelde filmpjes. Of is het: met Lejo als visueel begeleider van Mike's live gespeelde muziek?

En check vooral onze Herfstvakantiespecial die de week voor de herfstvakantie weer uitkomt, daar vind je de leukste herfstvakantietips en activiteiten allemaal bij elkaar. In de buurt van Leiden én wat verder weg.

Wij hebben er zin in en wensen iedereen een hele fijne herfstvakantie met veel inspirerenede activiteiten!


Tamara & Jantine - Kidsproof Leiden


Tip: meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang jij de leukste tips voortaan ook direct in je mailbox!