10 schaatsbanen in Leiden en Den Haag!Terug naar het overzicht

14 november
In de winter willen we schaatsen! En dat kan in onze regio. Er zijn zoveel leuke schaatsbanen te vinden. Dus of koning Winter nu wel of niet komt: wij gaan schaatsen!
Dol op schaatsen! Hier vind je de leukste schaatsbanen op een rij in de regio Leiden en Den Haag. Bij de meesten kun je schaatsen huren of lenen én chocolademelk mét slagroom drinken. Want dat hoort er natuurlijk bij!

1 - Sfeervol schaatsen in hartje Leiden - 8 dec.'17 t/m 07 jan.'18
Op de Nieuwe Rijn in Leiden vind je een winters dorp met grote ijsbaan. Schaatsen aan, warme chocolademelk en daarna loop je zo door naar de kerstmarkt of stap je in de draaimolen van de nostalgische kermis. Genieten! Alles over de ijsbaan in hartje Leiden.

2 - Schaatsen aan zee - 1 dec.'17 t/m 14 jan.'18
Waan je in heerlijke winterse sferen met een échte ijsbaan bij Noordwijk Winter Wonderland! Kom ook schaatsen op deze gezellige ijsbaan aan zee. Met leuke activiteiten zoals discoschaatsen!

3 - Schaatsen in het Archeon - 16 dec.'17 t/m 14 jan.'18
Archeon is in de winter omgetoverd in de mooiste Hollandse winterwereld. Vanaf 16 december t/m 14 januari ligt de ijsbaan er spiegelglad bij voor een heerlijke schaatsrit samen met vrienden en familie. Lees hier alles over schaatsen bij Archeon!

4 - Ice Paradise Leidschenhage - t/m 4 maart 2018
Het Ice Paradise is een overdekte natuurijsbaan in Leidschendam. Drijvend nog wel, want je vind 'm in op de vijver, direct tegenover restaurant Volle Maan in Leidschenhage. Maar liefst 1000 m2 puur nostalgisch winterplezier!

5 - Winters Delft - 8 dec.'17 t/m 7 jan.'18
Heerlijk schaatsen op de nieuwe ijsbaan aan de Schieoever in Delft! Deze gezellig plek wordt omgetoverd tot een echt winterdorp met allerlei winterse activiteiten.6 - Winterpret in Scheveningen - 11 nov.'17 t/m 21 jan.'18
Zin in winterpret? Kom dan naar Scheveningen! Daar vind je het Cool event met een toffe schaatsbaan op het plein voor het Kurhaus. Op de boulevard vind je een supergave ijsglijbaan waar je met een band af kan roetsjen. Woehaaaa!

7 - Bezuidenhout on ice - 16 dec. t/m 29 dec.'17 en 2 jan.'18 t/m 26 jan.'18
Ook deze winter verrijst er op 2 plaatsen weer een ijsbaan in Bezuidenhout Den Haag. Van 16 tot 29 december is de baan te vinden in het pop-up park Beatrixlaan. Van 2 tot 26 januari kan er geschaatst worden op het Spaarwaterveld. Alles helemaal gratis!

8 - Uithof - gehele winterseizoen geopend
Wil je lekker op je noren grote rondes maken, dan ga je natuurlijk naar de Uithof in Den Haag! Ook leuke schaatslessen voor de kinderen, je kunt er skien en nog veel meer.

9 - Schaatshal Leiden - 30 sep.'17 t/m 18 mrt.'18 (gehele winterseizoen)
In de schaatshal in Leiden kun je heerlijk met de kids schaatsen. Je vindt er een binnenbaan van ongever 60 x 30 meter waar de kids heerlijk kunnen glijden. De buitenbaan is leuk voor de grotere kids én jezelf natuurlijk. Ook leuke schaatslessen voor kids in de vakanties!

10 - Silverdome - gehele winterseizoen geopend
Bij de SilverDome in Zoetermeer staat alles in het teken van schaatsen. Schaatsles, discoschaatsen en nog veel meer vind je in deze overdekte schaatshal!

Mis je nog een ijsbaan in de regio? Laat het ons weten via leiden@kidsproof.nl of denhaag@kidsproof.nl.

Veel schaatsplezier!