Kinderdisco bij Brasserie Park

13 maart 2017
Blogger Fleur van Mama's Liefste ging voor ons op pad naar Brasserie Park in Leiderdorp. Haar dochters mochten met de voetjes van de vloer bij Park Kidsclub Kinderdisco.
Bij ons in huis is de Pokémon Rage nog verre van voorbij. Kaartjes worden verzameld en geruild op school en op straat en als het even kan worden zo gevangen op mijn telefoon. Toen Kidsproof Leiden ons vroeg of Maud (8 jaar) en Eline (4 jaar) als Kidsreporters naar de Pokémon Kidsclub Kinderdisco in Brasserie Park wilden gaan, was het antwoord volmondig JA!

Kidsclub Kinderdisco

Afgelopen zondag kon je alweer voor de 10e keer naar de Park KidsClub Kinderdiso. In de een zaaltje bij Brasserie Park werd daar de DJ boot opgebouwd, de rode loper neergelegd, kannen limonade klaargezet en de schalen chips gevuld. Met het regenachtige weer buiten, een prima middag om eens lekker te gaan dansen. De kinderen mochten gratis naar binnen en natuurlijk zijn de Papa's en Mama's ook van harte welkom.

Pokemon disco
Steeds als de disco neerstrijkt in Brasserie Park nemen zij speciale gast(en) mee. Zo hebben wij daar al eens Anne & Elsa ontmoet en gedanst met de Minions. Deze keer was het de beurt aan Pikachu. Bij binnenkomst mochten alle kinderen met deze schattige Pokémon op de foto. Voor sommige was dit best wel een beetje spannend en Eline durfde uiteindelijk toch niet op de foto.

Rode Loper
De rode loper is niet alleen voor de speciale gast van de Kinderdiso, maar wordt ook gebruikt voor alle kinderen die graag een kunstje willen laten zien. Zo werden er radslagen gedraaid, modeshows gelopen of lekker gek gedanst door de kinderen. De andere kinderen staan naast de rode loper en juichen de andere hard toe.

Brasserie Park Leiderdorp
Wat vonden de kidsreporters van de KidsClubKinderdiso?
Kidsreporter Maud (8jr) Op zaterdagmiddag gingen wij met zijn allen naar het Park. Daar was een kinderdisco, waar we konden dansen op leuke muziek. Pikachu kwam ook langs omdat het thema Pokémon was. Ik mocht met hem op de foto. Op de rode loper mochten kinderen een kunstje doen, ik deed de vloggers-loop, terwijl ik deed alsof dat ik mezelf filmde. Er was limonade en chips voor iedereen, maar het was wel heel snel op. Ik vond een leuke middag en kom de volgende keer weer.
Kidsreporten Eline (4jr); Ik vond het erg leuk om te dansen, maar vond Pikachu wel een beetje groot en spannend. Ik durfde niet op de foto te gaan. Volgende keer hoop ik dat de Trollen komen.

Wat vonden de papa en mama van de KidsClubKinderdiso?
Mama & Papa: op zondagmiddag komen we altijd graag naar Brasserie Park vanwege de knutseltafel van Het Idee. De kinderen kunnen daar dan lekker aan de gang, terwijl wij rustig even een drankje drinken. De animatiemedewerkers doen altijd erg hun best om iets leuks met de meiden te maken. Ook nu met de disco dansen ze gezellig mee met de kinderen. Er is limonade en chips voor de kinderen, en wij kunnen ook drankjes en bittergarnituur bestellen aan de balie. Prima geregeld, alleen staat de muziek net iets te hard om samen rustig te praten. Maar ja daar is het een disco voor.

Tip: Er is iedere zondag tussen 14.00-17.00 uur een leuke kinderactiviteit bij Brasserie Park in Leiderdorp. Gratis voor kids vanaf 3 jaar.

Liefs Fleur

Fleur van Mama's Liefste  blogt voor Kidsproof en ging op zondag met haar gezin naar Brasserie Park in Leiderdorp. Fleur is een een echte meiden-moeder van 2 dames van 8 en 4 jaar.  In Mama's Liefste vertelt ze over haar moederschap en reviewt ze haar liefste producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor iedereen.