5 coronaproof tips van Emma

20 februari 2021
Het is natuurlijk een ander voorjaar dan anders. "Gelukkig is de voorspelling goed deze week, dus jassen aan en naar buiten!" zegt Emma van Em's Real Food. "Extra leuk met iets lekkers erbij natuurlijk."
5 tips in de voorjaarsvakantie

Emma tipt haar onze plannen voor deze week.

1. Wat dacht je van spelen en wandelen in de Leidse Hout, even langs de hertjes daar en dan warme chocolademelk (of glühwein…) halen bij het Theehuis?

2. Fietsjes mee voor de kleintjes, of lekker rennen met grotere kinderen kan heerlijk in polderpark Cronesteijn. Bij De tuin van de Smid, helemaal in het midden, kun je opwarmen met een lekker drankje en extra fijn ook eten afhalen voor thuis.

3. Heb je grotere kinderen? Doe dan een rondje Singelpark en laat ze zelf de weg vinden. Het park is ongeveer 6 km lang, dus wandelschoenen aan. Extra leuk is het om onderweg van de route af te wijken om de stad nog beter te leren kennen. Onze favoriete stop voor de warme choco is bij de Hortus Botanicus.

4. Even écht uitwaaien? Ga dan lekker naar het strand! Net zo mooi in deze tijd van het jaar als in de zomer, en een stuk rustiger. Met een laarzen en een dikke jas kun je zelfs zandkastelen bouwen!

5. In Leiderdorp is park de Houtkamp een goede bestemming deze vakantie. De kinderboerderij is gewoon geopend,misschien zie je wel de eerste lammetjes van het jaar!  De speeltuin in het park is onlangs vernieuwd. Brasserie Park heeft afgelopen week haar deuren weer geopend voor afhaal, dus je bent hier van alle gemakken voorzien.Emma is moeder van twee jonge kinderen en heeft haar eigen foodblog: Em's Real Food. Ze deelt regelmatig haar tips op Kidsproof Leiden en stelt zich hier aan jullie voor..

Naar de website