25% korting World of Dinos!

21 oktober 2022
World of Dinos deze kerstvakantie in Expo Greater Amsterdam. Koop nu via Kidsproof actie tickets met 25% korting! Wroah, mooie deal!
World of Dinos kerstvakantie met korting!

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze van 10 december tot en met 15 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa.

De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’.

Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de kerstvakantie te zien in Expo Greater Amsterdam tussen Hoofddorp en Haarlem.

Mis het niet en bestel direct tickets met maar liefst 25% Kidsproof korting!Wat is World of Dinos?

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken.

Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten.

Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut.
Activiteiten tijdens World of Dinos

De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand.

Maak een selfie met een dino 
Altijd al een selfie willen maken met een T-Rex? Het kan bij World of Dinos in de Kromhouthal. Tijdens de expo kun je de levensechte dino's van dichtbij bekijken, aanraken en fotograferen! 

Fossielen opgraven
Bij World of Dinos kun je zelf op zoek naar botten van je favoriete dino! In de Kidszone zijn grote opgravingen ingericht waar naar hartenlust gegraven kan worden naar botten. Een leuke en interactieve attractie die World of Dinos extra leuk maakt voor kinderen. 

Dinoscoop
Even bijkomen van alle indrukken? Dat kan onder meer in de Dinoscoop. In deze filmzaal worden doorlopend educatieve documentaires getoond. Na het zien van een documentaire in de Dinoscoop weet je alles van deze bijzondere reptielen die ooit onze aarde bevolkten. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

Met korting naar World of Dinos Utrecht

Leef je uit in de Kidszone
Aan het einde van de expo is er ook een Kidszone ingericht. Hier kun je lekker even uitrazen op een kolossaal dino springkussen of een van de andere attracties. Wat dacht je van zelf een dino berijden? Hier kan het! 

Volg het spoor van de Dino’s
World of Dinos is een wereldwijde ontdekkingsreis door het tijdperk van de dino’s. Om een bezoek extra leuk en bovendien educatief te maken, is bij de kassa een speurtocht voor kinderen verkrijgbaar. De speurtocht is gratis en bevat veel leuke weetjes en vragen over de dino’s. Zo leer je spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken. 

Neem een dino mee naar huis
Natuurlijk is er ook een uitgebreide souvenirshop. Van speelgoed tot boeken en van bekers tot knuffels, maar denk ook aan modellen van de dino’s die je even daarvoor in het groot in de expo hebt bewonderd. Neem een stukje van de magie van World of Dinos mee naar huis!Met korting naar World of Dinos

Wil je dit superleuke kerstvakantievakantie uitje niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met 25% korting

Een leuke dag deze kerstvakantie bij de Dino's in Expo Amsterdam Haarlemmermeer!

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.Praktische informatie

World of Dinos Amsterdam Expo Haarlemmermeer: Geopend in de weekenden 10 en 11 december / 17 en 18 december en 14 en 15 januari 2023 en dagelijks in de kerstvakantie van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari 2023.
Tickets & info:                         met 25% Kidsproof korting via deze link.

Koop je goedkope tickets met hoge Kidsproofkorting via de roze button hieronder!Naar de website