Kidsproof blogTerug

Leuke lammetjesdagen op een rij in de buurt van Leiden

30 januari
De eerste lammetjes zijn rondom Leiden alweer geboren! In onze regio zijn er weer allerlei lammetjesdagen bij verschillende boerderijen. We hebben hier een paar leuke voor je op een rijtje gezet. Lees verder zodat je weet waar je de jonge geitjes en schaapjes kunt bewonderen en misschien zelfs wel aaien en knuffelen!
Er zijn weer volop lammetjes geboren in Leiden!
2020 - In onze Leidse regio zijn er weer allerlei lammetjesdagen bij verschillende boerderijen. Dan kijk en knuffel je natúúrlijk zoveel mogelijk lammetjes, je mag ze soms zelfs een flesje geven, en vaak zijn er nog veel meer gezellige activiteiten op de boerderij. 

We hebben hier een paar leuke lammetjesdagen voor je op een rijtje gezet (en zodra bekend vullen we het aan!):


Lammetjes geboren Geertje Zoeterwoude

Nog niet bekend:

Nog meer lammetjes
Waar zijn nog meer lammetjes geboren in en om Leiden? Hieronder zie je waar de eerste mamageiten en mamaschapen al lammetjes hebben gekregen! Wat is er dan leuker dan lammetjes kijken? Heerlijk toch die snoezige wolletjes in de wei!  Check vooraf altijd even of je er terecht kunt!

Bij 't Geertje worden vanaf eind januari volop geitenlammetjes geboren. Als de lammetjes groot genoeg zijn mag je ze hier zelfs een flesje geven! Dit is meestal vanaf maart, je kan dan vanaf 11.00 uur 's ochtends terecht. Daarnaast zijn er talloze andere toffe dingen te doen, zoals klauteren op de hooiglijbaan of het maken van een ponyritje. En sla vooral de grote boerderijwinkel met talloze lekkernijen niet over!

En verder kun je ook lammetjes knuffelen bij Jeu de Boer en bij Nellesteijn in Wassenaar. En vergeet de kinderboerderijen niet!

Veel plezier! Vergeet je niet eerst te kijken of je (al) welkom bent?

Ben je benieuwd naar andere ervaringen van Kidsproof? Kijk dan eens bij alle blogs!


Lees ook: hoera, er zijn weer lammetjes!