Schminkvoorbeelden voor Carnaval!

17 februari 2020
Carnaval komt eraan…
...en dat betekent dat we weer de verkleedkist erbij moeten pakken en de schminkdoos klaar moeten zetten. Collega Maud is dol op schminken en schreef deze leuke blog mét schminkvoorbeelden!
Dol op schminken
Mijn kinderen zijn dol op schminken, van jongs af aan is het bij ons regelmatig feest met vrolijke snoeten! Ik heb dan ook zo’n beetje alles al een keer geschminkt van olifant tot pauw en van angry bird tot paashaas. Ik heb een paar voorbeelden voor jullie op een rij gezet ter inspiratie.

Kinderen zijn vaak dol op hun huisdier, dus natuurlijk mogen de schminkvoorbeelden van de hond en poes niet ontbreken


Sommige kinderen willen liever geen standaard keuze en daarom hebben we ook een voorbeeld van een olifant en een uil gemaakt.


Voor de meer gevorderde schminkers (met kinderen die goed stil kunnen zitten ;) is de pauw met glitters prachtig voor carnaval en voor de paasdagen is het haasje met wortel erg leuk!


Voor peuters en kleuters zijn de Ninja Turtle en Winnie de Pooh relatief makkelijk om te schminken en het staat super schattig.


Ken je de bewegende schminkvoorbeelden? Wij maakten een draak met grote tanden….wraaaoooh…!


Maar denk ook eens aan een vis met dikke lippen of een kikker die je natuurlijk moet kussen.


Wil je kind een populair figuur zijn, dan scoor je waarschijnlijk hoge punten met een Minion of Angry Bird


Bij carnaval mogen de indiaan en de piraat natuurlijk niet ontbreken, de haarband maakt het helemaal af.


Is je kind gevoelig voor schmink of wil je kind het niet in zijn oogjes krijgen? Dan is het ook leuk om alleen rond de mond te schminken. Schmink er een leuk tongetje bij, met weinig schmink heb je vaak al een leuk effect.


Meer schminkvoorbeelden
Wil je nog meer schminkvoorbeelden zien? Check dan bij DIY alle schminkvoorbeelden.

Professionele schminker
En als je liever niet zelf aan de slag gaat, maar een professionele schminker zoekt voor een kinderfeestje of een andere leuke dag die je gaat organiseren, kijk dan bij de Kinderfeestjes!

Heel veel plezier!
Alaaaaaf....