Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Skiënd de zomer door!Terug naar het overzicht

5 juni
Waarom wachten tot winterse temperaturen? Als je fan bent van sneeuw, skieën, snowbaorden en heel veel fun, dan kun je het hele jaar door je lol op bij SnowWorld. En dus ook in de mei- en zomervakantie tijdens een heuse Summercamp in de sneeuw. Meteen de vakantieopvang geregeld, handig!
SnowWorld Summercamp Ergens best een gek idee. Terwijl je vrienden en vriendinnen aan het strand liggen, trek jij je skipak aan en ga je met je snowboard of ski's de piste af. Dat is pas een 'coole' zomer.

Bij SnowWorld kun je in de meivakantie en zomervakantie terecht voor een Summercamp. Vijf dagen lang geniet je van de sneeuw, lekker eten en toffe activiteiten in je eigen groepje met een vaste begeleider. Wat je zoal doet tijdens die dagen? Skiën en snowboarden zullen wellicht geen verrassing zijn. Maar je kunt ook tubegliden, voetballen, volleyballen, survivallen en nog veel meer.De reacties van de kids die eerder hebben meegedaan zeggen genoeg.
"De leraar is super cool en een beetje gek."
"Ik heb hele leuke vrienden en vriendinnetjes in mijn groep."
"Afkoelen doen wij niet alleen in de sneeuw, maar ook buiten met een watergevecht."
"Ik heb deze week goed leren skiën, ik kan het nu zelfs beter dan papa."
"Summercamp is de leukste vakantie die ik heb gehad."
Klinkt te gek toch?Handig om te weten: het Summercamp wordt in de zomervakantie wekelijks gehouden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar. SnowWorld zorgt dagelijks voor een verantwoorde lunch en diner. De kosten voor het Summercamp zijn €295,- per persoon (ieder 2e en volgend kind ontvangt €10,- korting).

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in voor het Summercamp van SnowWorld en beleef zelf ook een 'coole' zomer. Alvast veel plezier!