Balletstudio CinderellaTerug naar het overzicht

Streetdance, klassiek ballet, musical/showdans, theaterles... zingen én dansen doe je bij Cinderella!

Heb je ook zo de danskriebels gekregen van tv-programma's als 'So you think you can dance' en 'The Ultimate Dancebattle'? Of kijk je ook met zo veel plezier naar 'The Voice' of 'Popstars' en zou je ook wel willen leren zingen?

Heb je thuis een dreumes van 2,5 jaar oud die nu al niet stil kan zitten bij de klanken van K3?

Wie je ook bent, iedereen, jong en oud, is welkom bij Dans-, Ballet- en Theaterschool Cinderella! Voor stoere jongens en meiden is er bijvoorbeeld streetdance en zelfs Kung Fu! De theatertalenten doen de zang én dansles en de peutertjes kunnen los bij de peuterdans!

Gratis proefles
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje meedoen? Dat kan! Klik via de roze button door naar de website. Daar vind je meer informatie over de tijden van de verschillende lessen en hoe je je kunt aanmelden voor een gratis proefles.


Tip: Wist je dat je bij Cinderella ook een superleuk streetdance, musical of balletpartijtje kunt vieren?


Balletstudio Cinderella

Broekplein 6
2318 TJ Leiden
Openingstijden Kijk op de website (via roze button) voor het lesrooster! Prijs Per dansseizoen (sept-juni) betaal je vanaf €210,- voor een les van 45 minuten. Kijk op de website voor meer informatie over de kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!