BplusC in VoorschotenTerug naar het overzicht

Maak kennis met BplusC in Voorschoten!
Ontdek de danser, muzikant of kunstenaar in jou bij BplusC in Voorschoten! 

Dans je fit
Kinderen die van dansen houden, halen hun hart op bij de cursus Algemene dansvorming (4-5 jaar/6-8 jaar). Het zijn speelse lessen, waarin aan gevoel voor ritme, coördinatie en flexibiliteit wordt gewerkt. Bewegingen uit klassiek ballet worden afgewisseld met jazzdance, expressie en dansspellen. Daarna kunnen dansers doorstromen naar een cursus Klassiek ballet (7-12 jaar, 13+). Speciaal voor volwassen is er Dans je fit: een gezellige cursus, waarin dansplezier voorop staat. Je werkt aan een goede houding, muzikaliteit, souplesse en danstechniek.

Met elkaar muziek maken
Wil je muziek leren maken? Dan is blokfluit van oudsher natuurlijk een ideaal startinstrument. In de cursus Blokfluit Start 5+ leren kleuters in een kleine, gezellige groep met elkaar samenspelen: leuke liedjes, maar ook korte, zelfverzonnen stukjes. Muzieklessen altviool en viool (ook voor kinderen vanaf 4 jaar) en piano behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en het aanmelden voor een proeles: klik door via de roze button!

Tip: Bij BplusC kun kinderen ook terecht voor dans, musical en theaterles en muziekles! Ook zijn er leuke workshops in het i-Lab!

BplusC

Richard Wagnerlaan 22
2252 CE Voorschoten
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!