icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Geweldige musicallessen!Terug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor iedereen tussen de 4 en 21 jaar bij Fanwork in Voorschoten!

Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven ze iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen ze de leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Fanwork Musicals vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf en anderen accepteren en waarderen. Je mag laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

De leerlingen leren de basis van het musicalvak. In een lesseizoen wordt gewerkt aan alle disciplines; zang, dans en acteren. Voor elke discipline is er een vakdocent.

Waar en wanneer?
De musicallessen worden gegeven op woensdag, vrijdag en zaterdag. Er zijn verschillende groepen; kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2! Doe eens mee met een gratis proefles!

De lessen worden gegeven bij MyLife aan de Industrieweg in Voorschoten.

Voor meer informatie over FanWork: klik op de roze button!


Tip: onze deze site vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Leiden!

FanWork Voorschoten

Industrieweg 4
2254 AE Voorschoten
Openingstijden De musicallessen worden gegeven op woensdag, vrijdag en zaterdag. Zie exacte tijden de website via de roze button. Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips