Judo en kickboksenTerug naar het overzicht

Sportinstituut Goederaad

Raadhuislaan 43
2251 GA Voorschoten
Openingstijden Check de website voor de lesdata! Prijs € 100,- voor 5 maanden (1 x per week les). Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Kleuter- en jeugdjudo leer je bij Sportinstituut Goederaad in Voorschoten!
Judo is een Japanse verdedigingssport, waarbij je niet alleen worpen leert en leert vallen, maar waar respect, samenwerking en sportiviteit ook erg belangrijk is. Judo kun je bij Sportinstituut Goederaad al leren vanaf 4 jaar. In de jeugdlessen worden judotechnieken geleerd en (judo)spelletjes gedaan. Meestal werk je met zijn tweeën of met de hele groep.

Je begint met een witte band en één of twee keer per jaar kun je examen doen voor een gekleurde slip of band. Behalve examens zijn er natuurlijk ook judowedstrijden waar je aan mee kunt doen. De lessen worden gegeven door Sensei Percy (4e Dan).

Kom langs voor een gratis proefles of de kennismakingscursus voor € 30,-.

Kickboksen voor kids bij Sportinstituut Goederaad!
Bij Kickboksen leer je stoot- en traptechnieken. In de lessen wordt gebruik gemaakt van muziek, bokszakken en stootkussens. Ook doe je oefenwedstrijdjes. Kickboksen is een leuke manier om sterk en fit te worden en het is goed voor de weerbaarheid.

Kom langs voor een gratis proefles!
Sportinstituut Goederaad is een gezellige sportschool waar ze het belangrijk vinden dat ieder kind zich veilig voelt en zelfvertrouwen krijgt.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton.

Tip: Veel meer sportclubjes vind je op deze site onder clubjes!

 

Blogs & filmpjesAlle blogs