Naailes Atelier KleurstofTerug naar het overzicht

Maak je eigen outfit als een echte modeontwerper met de naailessen bij Atelier Kleurstof!
Ga creatief en gezellig samen aan de slag met stof en naaimachine om jouw creaties te maken tijdens de kindernaailes (8-12 jaar) of tienernaailes (12 - 16 jaar). Elke dag na schooltijd zijn er naailessen én ook op zaterdagochtend.

Je leert in een wekelijkse les te werken met een bestaand patroon, stof, naaimachine en alles wat bij kleding/accessoires maken komt kijken! Met een groepje van maximaal 8 kinderen ben je een heerlijke middag/ochtend creatief bezig. Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken.

De kindernaailes is voor kids vanaf 8 jaar tot en met groep 8. De tienernaailes is voor tieners vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar. Alles wordt voor je geregeld en staat klaar in de grote werkruimte. Kleurrijke stofjes, goede naai- en lockmachines, grote knip- en werktafels en natuurlijk wat drinken en lekkers. Pas op: deze wekelijkse hobby-club is verslavend!

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Leiden barst van de leuke uitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten voor gezellige familieuitjes.

Atelier Kleurstof

Meelfabriekplein 1
Leiden
Openingstijden Maandag: op aanvraag
Dinsdag: op aanvraag
Woensdag t/m Zaterdag: 9.30 -17.00 uur
Prijs Prijs: Leskaart van 6 lessen van 2 uur: € 135,00 | Proefles €22 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips